Pefkos, Rhodos

Apartments Summer Memories

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 447 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Om du vill koppla av i en fridfull omgivning men fortfarande ha alla semesterortens faciliteter inom nära räckhåll kommer det trevliga Apartments Summer Memories att passa bra. Alla lägenheter på Summer Memories Hotel Apartments har renoverats med nya moderna möbler. Hotellet strävar efter att lägenheterna ska vara unikt inredda.

Semesterorten Pefkos ligger bara tre kilometer från den berömda, antika byn Lindos. Du kan lätt ta dig dit med buss eller taxi. Lindos är öns främsta turistmål. Byn är berömd för sitt Akropolis med riddarnas slott, husens traditionella arkitektur, de trånga gränderna, den vackra sandstranden och det mycket aktiva nattlivet. Under antiken var Lindos känt för sin örlogsflotta. Härifrån kan du lätt nå den sydvästra delen av Rhodos med pittoreska byar och fantastiska stränder. Lindos kan även nås med båt från Rhodos hamn “Mandraki”.

Hur långt är det till närmsta strand?

Det finns en strand bara 300 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Rhodos flygplats (RHO) ligger ca 55 km från anläggningen.

Boende

Rum för två personer, rum för upp till tre personer, lägenheter med ett sovrum för upp till fyra personer och lägenheter med två sovrum för upp till fyra personer. Alla rum och lägenheter har privat dusch/wc, pentry, egen balkong eller uteplats. Städning sker sex gånger i veckan. Lakan och handdukar tillhandahålls.

Mat & dryck

Det finns ett snabbköp inom gångavstånd från lägenhetshotellet. Poolbaren serverar snacks, måltider och drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Det finns en pool med separat barnpool och bar. Vid poolområdet finns det solstolar. Vidare finns det ett biljardbord och lufthockey vid poolbaren. Vid receptionen finns det dessutom datorer med internet och tv-spel samt storbilds-tv med satellitkanaler för hotellets gäster. Sist men inte minst kan gäster på hotellet som har med sig sin egen dator använda internet.

Gratis parkering på lägenhetshotellets område

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.