Kolymbia, Rhodos

Lydia Maris

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 515 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Lydia Maris är ett omtyckt hotell, bara 50 meter från Kolymbias centrum. Här bor ni med All Inclusive vilket gör hotellet till ett prisvärt alternativ, speciellt för barnfamiljer. Barnen har en lekplats och en internationell barnklubb, medan de vuxna kan njuta av massage och skönhetsbehandlingar.

Hotellet ligger 350 meter från Kolymbias strand (sand och småsten) och 29 km från Rhodos flygplats.

Boende
Här bor ni i dubbelrum för 2 till 3 personer, med tvillingsängar, bäddsoffa, satellit-tv, luftkonditionering, värdeskåp (avgift), dusch, hårfön och balkong/terrass.

Mat & Dryck
Hotellet erbjuder All Inclusive vilket innebär att alla era måltider är inräknade i grundpriset. Dessutom tillkommer snacks från poolrestaurangen och dryck fram till 00.30. Inne på hotellets nattklubb Pergamos (öppen 15/6-15/9) har ni gratis inträde och drinkar fram till kl 02.

Om hotellet
Här finns ett poolområde med en vuxenpool som har en grundare del för barn. Aktiviteter som vattengympa och miniklubb erbjuds. Barnen kan även leka på hotellets lekplats. Det finns även ett spa-center där ni kan få massage eller skönhetsbehandlingar. Vill man vara mer aktiv kan man spela tennis, volleyboll, vattenpolo, bordtennis och biljard.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan