Kolymbia, Rhodos

Lydia Maris

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 875 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Lydia Maris är ett omtyckt hotell, 350 meter från Kolymbias strand. Här bor ni med All Inclusive vilket gör hotellet till ett prisvärt alternativ, speciellt för barnfamiljer. Barnen har dessutom en grundare del av poolen att bada i, en lekplats och en internationell barnklubb! För er vuxna erbjuder hotellet massage och skönhetsbehandlingar. På Lydia Maris trivs liten som stor – och ni bor bara 50 meter från Kolymbias centrum.

Hur långt är det till närmsta strand?

Kolymbias strand ligger 50 meter bort. Stranden består av sand och småsten.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 29 km från Rhodos internationella flygplats.

Boende

Här bor ni i dubbelrum för 2 till 3 personer, med tvillingsängar, bäddsoffa, satellit-tv, luftkonditionering, värdeskåp (avgift), dusch, hårfön och balkong/terrass.

Mat & Dryck

Här bor ni med All Inclusive vilket innebär att alla era måltider är inräknade i grundpriset. Dessutom tillkommer snacks från poolrestaurangen och dryck fram till 00.30. Inne på hotellets nattklubb Pergamos (öppen 15/6-15/9) har ni gratis inträde och drinkar fram till kl 02.

***Hotellet har också ett Ultra-All inclusive – då tillkommer möjlighet till tidig kontinental-frukost***

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns ett fint poolområde med en vuxenpool som har en grundare, barnvänligare del för yngre gäster. Hotellet organiserar också olika aktiviteter som vattengympa och miniklubb. Barnen kan även leka på hotellets lekplats. Lydia Maris har även ett spa-center där ni kan få massage eller skönhetsbehandlingar. Vill man vara mer aktiv kan man spela tennis, volleyboll, vattenpolo, bordtennis och biljard. Ni kan även prova på att dyka i hotellets pool-

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Valutaväxling

  • Internet (wifi gratis i allmänna utrymmen)

  • Snabbköp

  • Parkering

  • Biluthyrning

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.