Gennadi, Rhodos

Golden Sunrise

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 37 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Om du letar efter ett budgetboende och hellre lägger semesterkassan på utflykter och restaurangbesök, så passar Golden Sunrise dig. Här bor du i enklare rum med möblerad balkong eller terrass. Hotellet har en restaurang och ett soligt poolområde med en bar där du kan svalka dig med olika drycker. För barnen finns en barnpool och en liten lekhörna. Stranden ligger bara 800 meter från hotellet och i området finns lokala tavernor och små butiker.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 800 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 66 km från Rhodos flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 45 rum som alla har luftkonditionering, internet, badkar och möblerad balkong eller terrass. Spjälsängar finns tillgängligt på förfrågan. Städning sker 7 dagar/veckan.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras dagligen en frukostbuffé. Du kan också beställa lokala och internationella rätter från en á la carte-meny. Du kan också beställa snacks och olika drycker från poolbaren.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solterrass med parasoll och solstolar. Här finns en utomhuspool och en barnpool. Det finns också en TV-lounge och en souvenirshop. För barnen finns en liten lekhörna.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Parkering

  • Internet

  • Luftkonditionering

  • Souvenirshop

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.