Faliraki, Rhodos

Venezia Resort Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 935 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Venezia Resort Hotel ligger i omtyckta Faliraki, den största resorten på Rhodos. Hotellet passar dig som bo nära till vimlet inne i centrum men tillräckligt långt borta för att ändå kunna slappna av och ha en lugn semester. Du bor dessutom bara 4 km bort från Falirakis spännande vattenpark – ett måste för dagsutflykten! På hotellområdet hittar du en stor pool, omgiven av en soliterrass med parasoll och solstolar. Barnen kan bada i barnpoolen eller leka på lekplatsen. Alla hotellets rum har en härlig balkong eller terrass, vissa med havsutsikt.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 2 km från hotellet. En gratis strandbuss avgår upp till tre gånger om dagen.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 15 km från Rhodos flygplats.

Boende

Här kan du välja bland flera sorters rum och sviter. Samtliga har luftkonditionering, hårtork, minikylskåp, vattenkokare och balkong eller terrass. Familjerum och rum med havsutsikt har också en kokvrå. Vissa rum som är anpassade för gäster med rörelsesvårigheter erbjuds även.*

*Vänligen kontakta vårt kundserviceteam om du vill boka ett av dessa, så vi kan försäkra oss om att de passar dina eller ditt resesällskaps behov.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras måltider i bufféform. Du kan också beställa drycker och snacks från baren.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en stor pool och en härlig solterrass som bjuder in för avkoppling. Här hittar ni solstolar och parasoll som alla gäster har tillgång till gratis. För barnen finns en egen barnpool och en lekplats. Du kan också spela biljard eller koppla av i tv-rummet. I närheten kan du också testa på fiske eller dykning. Kostnadsfritt internet är tillgängligt i allmänna utrymmen.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Valutaväxling

  • Internet

  • Tvättservice

  • Minilivs

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.