Faliraki, Rhodos

Venezia Resort Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 510 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Venezia Hotel ligger i Faliraki, den största resorten på Rhodos. Hotellet passar bra om man vill bo nära till vimlet inne i centrum men tillräckligt långt borta för att ändå kunna slappna av och ha en lugn semester. Ni bor bara 4 km bort från Falirakis spännande vattenpark – ett måste för dagsutflykten! På hotellområdet hittar ni dessutom en stor pool med en trevlig poolbar bredvid där ni kan ta en läskande drink eller beställa något litet att äta. Alla hotellets rum har en härlig balkong eller terrass, varav de flesta har utsikt över havet.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 1,5 km bort. Det tar cirka 15-20 minuter att promenera.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 13 km från Rhodos flygplats.

Boende
På Venezia Hotel bor ni i rymliga studios med plats för 2, 3 eller 4 personer. Ni har kokvrå med kylskåp, badrum, balkong/terrass, telefon, radio och möjlighet att göra te eller kaffe. Man har möjlighet att lägga till luftkonditionering, mot avgift och när det finns tillgänglighet. Hotellets superior rooms har även tv och DVD.

Mat & Dryck
Venezia har en restaurang som heter Venus. Här serveras kontinentalfrukost och middag à la carte. På söndagar erbjuds även lunch för alla gäster. I hotellets poolbar kan ni beställa dryck, snacks och mindre måltider. I huvudbaren, öppen dygnet runt, serveras också dryck och snacks.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Hotellet har en stor pool och en härlig solterrass som bjuder in för avkoppling. Här hittar ni solstolar och parasoll som alla gäster har tillgång till gratis. Om kvällarna håller hotellpersonalen i olika slags underhållning, som karaoke och quiz-kvällar. På hotellet kan man också spela fotboll, biljard och videospel.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Snabbköp
- Valutaväxling
- Lekplats
- TV-rum
- Bagageförvaring

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan