Stalis, Crete East

Villa Mary Stalis

Läs mer om hotellet

Anläggning med studios i trädgårdsmiljö med lugnt läge i Stalis, 250 m från stranden. Det är nära till samhällets centrum.

Villa Mary är en anläggning med studios som ligger i Stalis, ca 32 km från Heraklions flygplats. Inom 800 m finns caféer och restauranger intill stranden, butiker och service för utflykter på Kreta. Till centrum i staden Stalis är det ca 1,5 km, och det är 3,2 km till Malia och Hersonissos, de livligaste turistorterna på Kreta som är kända för sitt nattliv. På 1,5 km avstånd finns tennisbanor och på 2,5 km en golfbana.

Anläggningen har stor grönskande trädgård samt bagageförvaring. Gästerna kan gratis nyttja utomhuspoolen och baren vid Villa Anna på ca 500 m avstånd.

Anläggningens studios har fullt utrustat pentry med kaffe/tebryggare, kylskåp, balkong samt badrum med dusch. Där finns även luftkonditionering (extra avgift), säkerhetsfack (extra avgift) och TV.

Städning av lägenheterna sker 3 gånger/vecka, byte av sänglinne 1 gång/vecka och byte av handdukar 2 gånger/vecka.

** Luftkonditioneringen är igång juni-september (extra avgift). **

** Säkerhetsfack mot extra avgift. **

** Extra sängplatser till tredje/fjärde person kan ordnas på bäddsoffa i sällskapsutrymme. **

OBS! Viktigt: Receptionen är inte öppen dygnet runt! I samband med bokningen av dessa lägenheter är det viktigt att uppge sitt flight-nummer och beräknad ankomsttid till Sunhotels.

Vid anläggningen finns parkering.

Adress: Eirinis, 70014 Stalis, Grekland

  • Balkong

  • TV

Avstånd till strand 250 m

Avstånd till centrum 1,5 km / Stalis city centre.

Avstånd till flygplats 32 km (HER)