Stalis, Crete East

Koni Village

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 772 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Hotellkomplexet Koni Village ligger vackert beläget bland gröna trädgårdar, 800 meter från havet i Stalis. Här bor du i lägenheter med balkong eller terrass som har utsikt mot havet eller omgivningarna. Du kan spendera dagarna på det soliga poolområdet, spela tennis eller koppla av med en iskall frappé i det trevliga lilla kaféet. För barnen finns en lekplats och en barnklubb som anordnar roliga aktiviteter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 800 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 30 km från Heraklions flygplats och 180 km från Chanias flygplats.

Boende

Du bor här i lägenheter med ett eller två rum som är möblerade i traditionell, kretensisk stil. Samtliga har tv, telefon, hårtork och balkong eller terrass med utsikt mot trädgården, landskapet eller havet. Luftkonditionering och värdeskåp finns mot avgift. Spjälsängar finns tillgängliga på förfrågan. De flesta lägenheter har badkar, men vissa har dusch.

Mat & dryck

Hotellet har ingen restaurang, men här finns en bar, en snackbar och ett kafé där du kan beställa såväl varma som kalla drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har två pooler och en barnpool, omgivna av en solterrass och lummiga trädgårdar. Aktiviteter som erbjuds är tennis, biljard, bordtennis, dart, bordsfotboll, boccia och boule. För barnen finns en lekpark och en barnklubb.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Valutaväxling

  • Minilivs

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.