Stalis, Crete East

Hotel Villa Anna

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 468 omdömen

Läs mer om hotellet

Lägenhetsanläggning grupperad runt en pool med lugnt läge i Stalis, 150 m från stranden. Det är nära till centrum i samhället.

Villa Anna är en lägenhetsanläggning som ligger i Stalis, 32 km från Heraklions flygplats. Inom 300 m finns caféer och restauranger intill stranden, butiker och service för utflykter på Kreta. Till centrum i staden Stalis är det ca 1 km, och det är 3 km till Malia och Hersonissos, de livligaste turistorterna på Kreta som är kända för sitt nattliv. På 1 km avstånd finns tennisbanor och på 2 km en golfbana.

Vid anläggningen finns bl a reception (begränsat öppethållande), bagageförvaring, inomhusbar med TV-hörna, internetuppkoppling, frukostmatsal med uteplats, utomhuspool, solterrass med poolbar och trädgård.

Lägenheterna tar 2-4 personer, och i deras utrustning ingår sovrum, sällskapsutrymme, fullt utrustat pentry med kaffe/tebryggare, kylskåp, veranda med utsikt mot havet eller bergen samt badrum med kar/dusch. Där finns även luftkonditionering (extra avgift), säkerhetsfack (extra avgift), TV, telefon, internetuppkoppling och takfläkt.

Städning av lägenheterna sker 3 gånger/vecka, byte av sänglinne 1 gång/vecka och byte av handdukar 2 gånger/vecka.

** Luftkonditioneringen är igång juni-september (extra avgift). **

** Säkerhetsfack mot extra avgift. **

** Extra sängplatser till tredje/fjärde person kan ordnas på bäddsoffa i sällskapsutrymme. **

OBS! Viktigt: Receptionen är inte öppen dygnet runt! I samband med bokningen av dessa lägenheter är det viktigt att uppge sitt flight-nummer och beräknad ankomsttid till Sunhotels.

Vid anläggningen finns parkering.

Adress: Eirinis 48, 70014 Stalis, Grekland

  • Balkong

  • Bar

  • Pool

  • Telefon

  • TV

  • Trådlöst internet

Avstånd till strand 150 m

Avstånd till centrum 1 km

Avstånd till flygplats 28 km (HER)