Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Platanias, Crete West

Geraniotis Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 224 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Geraniotis Beach är ett lugnt och familjevänligt hotell precis vid stranden i semesterorten Platanias på Kreta. Hotellet har två poolområden med pooler som har avdelade sektioner för barn som är grundare. Äta kan ni göra i hotellets bufférestaurang och väljer ni att boka All Inclusive ingår måltider såväl som drycker och snacks. För barnen finns en hotelldriven engelskspråkig barnklubb och om barnen hellre leker själva finns en lekplats. För äldre gäster finns ett gym så att de som vill träna på semestern kan göra det.

Platanias är populärt bland skandinaver och ligger på köravstånd från Chania stad vilket passar perfekt om man vill på dagsutflykt. Inne i Platanias finns massor av restauranger, barer och shopping. Ni kan räkna med ett pulserande nöjesliv om det är det ni är ute efter.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger27 km från Chanias flygplats och 151 km från Heraklions flygplats.

Boende
Här kan ni välja mellan att bo i dubbelrum eller i lägenheter med ett eller två rum. Enrummarna kombinerar vardagsrum och sovrum, medan tvårummarna har dessa separat. Alla lägenheter har kokvrå. Samtliga boendealternativ har kylskåp, vattenkokare, luftkonditionering, telefon, satellit-tv och balkong/terrass.

Mat & Dryck
Här finns en restaurang, en bar och en snackbar. Om ni väljer att bo med All Inclusive ingår buffé till frukost, lunch och middag, samt snacks, glass och fika. Drick ingår också klockan 10-22:30.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns två stora pooler med avdelade sektioner för barn som är grundare i djup. Hotellet har även en lekplats och en internationell engelskspråkig barnklubb. För vuxna finns ett litet gym ifall man vill hålla igång på semestern.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (ev. avgift)
- Snabbköp
- Tvättservice
- Parkering

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.