Hersonissos, Kreta

King Minos Palace

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 408 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
King Minos Palace är ett väldigt omtyckt hotell, där ni bor med nära till havet, Hersonissos centrum (1 km) och närmsta tunnelbanestation (150 m). På hotellet kan ni ägna er åt att svalka er i poolområdet – här finns en större pool och en barnpool precis bredvid. Hotellet håller i aktiviteter för gäster i alla åldrar om dagarna och om kvällarna bjuds det på underhållning. För barnen arrangerar de en internationell, engelskspråkig barnklubb för 4-12-åringar. På hotellområdet finns lekplats och möjlighet att spela tennis, minifotboll och volleyboll.

Hersonissos är en stor stad på Kreta, med massor av nöjesliv, vattenparker och fina stränder. Hit lockas alla möjliga resesällskap – unga som äldre och familjer som kompisgäng.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 250 meter från närmsta strand.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 26 km från Heraklions flygplats och 173 km från Chanias flygplats.

Boende
Här bor ni i tvillingrum med balkong/terrass, satellit-tv, hårfön, kylskåp, telefon och ett värdeskåp mot avgift.

Mat & Dryck
Hotellet har en bufférestaurang som serverar samtliga måltider, och en stor snackbar som även agerar à la carte-restaurang. Vid poolen finns en bar som kompletterar den större baren som ligger inomhus.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns en större utomhuspool och en barnpool som båda omges av hotellets soleterrass, med solstolar och parasoll. På hotellet finns massor av aktiviteter – ni kan spela tennis, volleyboll, minigolf, minifotboll, bordtennis eller biljard. Hotellets personal håller i ett aktivitetsprogram dagtid, med tävlingar och lekar. Om kvällarna bjuds det på underhållning som shower, frågesporter och karaoke. För barnen organiseras en internationell och engelskspråkig barnklubb under för- och eftermiddagarna, för barn mellan 4 och 12 år.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (ev. avgift)
- Poolhanddukar (avgift)
- Snabbköp
- Bagageförvaring
- Valutaväxling

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan