Hersonissos, Crete East

Hersonissos Village

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 526 omdömen

Läs mer om hotellet

Ett hotell som ligger på en kulle med utsikt över Hersonissos-bukten, 400 m från stranden. Hotell Hersonissos Village består av en huvudbyggnad och ett antal bungalows på olika plan. Det ligger på Pefana-kullen och har utsikt över havet och byn Hersonissos. Anläggningen ligger 25 km väster om Heraklions flygplats och 1 km från centrum i turistorten Hersonissos. I närheten av hotellet finns butiker, restauranger, tavernor och barer, och till stranden är det ca 400 m.

Vid hotellet finns 24 h reception, TV-salong med öppen spis, restaurang, bar med terrass, utomhuspool, solterrass med snackbar, barnpool, lekpark och trädgård.

Rummen är inredda i traditionell kretensisk stil och alla har luftkonditionering, TV, telefon, säkerhetsfack (extra avgift), minikyl (kan beställas mot extra avgift), balkong/terrass samt badrum med kar/dusch och hårtork.

Vid hotellet finns parkering.

Vid val av All Inclusive:
I ”All Inclusive”-konceptet ingår alla måltider (frukost, lunch, middag och mellanmål (snacks). Måltidsdrycker läsk, öl, vin och vatten samt spritdrycker av lokala märken. Serveras vanligen från morgon/förmiddag till sen kväll (ca. 22,00-24,00). Öppettiderna kan variera mellan olika hotell. På vissa hotell ingår även aktivitetsprogram.

Adress: Pefana hill, 70014 Hersonissos, Crete, Grekland

Restaurang
Bar
Pool
Barnpool
Luftkonditionering
TV
Telefon
Kassaskap
Balkong
Avst. till strand 400 m
Avst. till centrum 1 km/Hersonissos centre.
Avst. till flygplats 25 km (HER)