Hersonissos, Kreta

Eri Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 713 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Familjevänliga Eri Beach ligger precis vid stranden och erbjuder en rad olika aktiviteter som volleyboll och aerobics. För de lite mindre barnen finns det en miniklubb och lekplats. På området finns hela sex pooler, varav två av dem är barnpooler.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger på stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Till Heraklion flygplats är det ca 25 km och till Chania flygplats är det ca 166 km.

Boende
På Eri Beach bor du i antingen dubbelrum eller familjelägenheter. Dubbelrummen är runt 22 kvadratmeter stora och lägenheterna ligger på ca 37 kvadratmeter. Alla rum har balkong som vetter mot antingen havet, trädgården eller poolerna. Rummen har också luftkonditionering, Satellit-TV, liten kyl, värdeskåp och badrum med bland annat hårfön.

Mat & Dryck
På hotellet serveras det både Grekiska och internationella maträtter och det är ordentlig klädsel som gäller. Det finns också ett par barer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Förutom aerobics och volleyboll finns det även TV-rum, spelrum, biljard och tennis, vattengympa och olika turneringar du som gäst kan delta i. För barnen finns det en barnklubb och i mån av tillgänglighet finns det även barnpassning. Personalen håller dessutom i underhållningen på kvällen.

Övriga Tjänster
- 24-timmars reception
- Snabbköp
- Tvättfaciliteter
- Internethörna

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan