Georgioupolis, Kreta

Fereniki Complex

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 354 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Fereniki Complex är ett något slitet budgethotell i Georgioupolis på Kretas nordvästra del. Hotellet erbjuder rum och lägenheter av enklare standard med balkong eller terrass. Här finns också två restauranger och en pool med en grundare del för barnen. En kort promenad bort hittar du en fin sandstrand där du kan prova på olika vattensporter.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 300 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 47 km från Chanias flygplats och 103 km från Heraklions flygplats.

Boende
Du bor här i enklare rum eller tvårumslägenheter med luftkonditionering, tv, kylskåp och balkong eller terrass. I lägenheterna finns också en kokvrå med viss köksutrustning. Utsikten är mot bergen, poolen eller havet.

Mat & dryck
I hotellets huvudrestaurang serveras måltider i bufféform. Här finns även en mindre restaurang som om dagarna serverar enklare rätter, dryck och glass och om kvällarna blir en à la carte-restaurang som serverar italienska rätter. Du kan också beställa olika drycker från de två barerna.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Här finns en pool med en grundare sektion för barn samt lekplats. Hotellet erbjuder inga aktiviteter, men på den närliggande stranden kan du testa på vattensporter som vindsurfing, vattenskidor och bananbåt.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Luftkonditionering
- Värdeskåp
- Parkering
- Internet

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan