Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Kalyves, Crete West

Sunrise Suites

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 219 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Sunrise Suites är ett enkelt men mycket omtyckt lägenhetshotell i den lilla orten Kalyves. Här har du bara några minuter till sandstranden och de trevliga små strandbarerna. Du bor i här i lägenheter med en fullt utrustad kokvrå där du enkelt kan laga dina egna måltider och på det trevliga poolområdet finns en separat barnpool för de yngre gästerna. Till Chania stad tar det ungefär en halvtimme med bil – perfekt för en dagsutflykt.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 400 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 29 km från Chanias flygplats och 123 km från Heraklions flygplats.

Boende
Du bor här i lägenheter med luftkonditionering, internet, tv och en fullt utrustad kokvrå. Vissa av lägenheterna har också balkong med havsutsikt.

Mat & dryck
Du kan enkelt laga dina egna måltider i lägenheten. Det finns också en bar där du kan beställa snacks, lättare rätter och olika drycker. I området finns dessutom många tavernor där du bland annat kan beställa färska fisk- och skaldjursrätter.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
På solterrassen finns parasoll och solstolar. Här finns också en utomhuspool och en separat barnpool. Hotellet erbjuder inga aktiviteter, men centrala Kalyves ligger bara några minuter bort och där finns flera lokala butiker och barer. Chania stad tar du dig till på ungefär en halvtimme med bil och där finns ett stort utbud av sevärdheter och nöjen.

Övriga tjänster
- Luftkonditionering
- Internet
- Parkering
- Biluthyrning
- Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.