Agia Marina, Crete West

Iolida Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 539 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Iolida Beach är ett snyggt och väldigt populärt hotell direkt på Agia Marinas fina strand. Hotellet har ett fint poolområde med vuxenpool, barnpool, solstolar och parasoll. Från poolområdet är det bara ett par steg ner till strandkanten! Ni bor i fräscha, rymliga lägenheter med plats för upp till 7 personer.

Agia Marina är en populär semesterort med ett flertal restauranger, barer och affärer. Orten ligger ca 9 km från Chania stad.

Hur långt är det till närmsta strand?

Ni bor precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 29,4 km från Chanias flygplats och 149 km från Heraklions flygplats.

Boende

Här bor ni i enrums-, tvårums-, trerumslägenhet. Enrummarna (25-28 m2) kombinerar vardagsrum och sovrum, tvårummarna (40 m2) består av ett vardagsrum och ett sovrum och trerummarna (71 m2, över två plan) består av ett vardagsrum och två sovrum. Alla lägenheterna har luftkonditionering (15:30-9:30), tv och kokvrå med kokplattor, enkel köksutrustning, kylskåp, kaffebryggare och matplats.

Mat & Dryck

På detta hotell kan ni välja mellan att laga egen mat eller att äta i hotellrestaurangen. Här serveras frukost och middag som buffé. Hotellet har också en bar och en poolbar. Inne på grannhotellet Iolida Star finns en à la carte-restaurang.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en stor pool och en barnpool (60 cm djup). Vid poolen finns solstolar och badhanddukar finns att hyra. För barnen finns här lekplats. På grannhotellet finns en pool som ni kan använda mot avgift.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Internet

  • Badhanddukar (avgift)

  • Valutaväxling

  • Biluthyrning

  • Bagageförvaring

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.