Bali, Crete East

Filion Suites Resort & Spa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1567 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Filion Suites är ett femstjärnigt hotell i byn Bali på Kreta. Här finns ett fint spacenter och två behagliga poolområden – perfekt för en semester där ni vill slappna av. I spacentret hittar ni inomhuspool, jacuzzi, ångbad och bastu. Poolområdet består av två stora pooler och två barnpooler, så att liten som står kan ta ett svalkande dopp på hotellet. Hotellet har två restauranger, varav en serverar buffé till frukost och middag och den andra serverar à la carte nere vid poolen. I hotellets bar serverar goda drycker. Ni bor i dubbelrum eller svit med balkong och stilren inredning. På hotellet kan ni även spela tennis och basket. För barn finns här förutom barnpoolerna en lekplats och ett inomhuslekområde. Hotellet ligger 2 km från närmsta strand och hotellet kör gratisbuss till flera av ortens stränder, samt in till Balis lilla centrum (2,5 km bort) fem gånger om dagen.

Bali är en liten ort på Kreta med fina små stränder och flera restauranger och barer längs med hamnpromenaden och i centrum.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 2 km från närmsta strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 52 km från Kretas flygplats och 99 km från Chanias flygplats.

Boende

Här bor ni i fina, stilrena dubbelrum – och vill ni ha mer plats så kan ni välja att bo i en av hotellets sviter. Alla boendealternativ har luftkonditionering, hårfön, kylskåp, värdeskåp, balkong/terrass och satellit-tv. I sviterna finns även en DVD-spelare. Mot avgift finns internettillgång och telefon.

Mat & Dryck

Hotellet har två restauranger, en som serverar buffé till frukost och middag, där förbokade måltider äts och en à la carte-restaurang nere vid poolen. Hotellet har även en poolbar som serverar dryck och snacks.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På Filion Suites Resort finns två stora utomhuspooler och två barnpooler, samt en inomhuspool i hotellets spacenter. I spacentret hittar ni förutom poolen, jacuzzi, bastu och ångbastu. Hotellet har även en tennisplan och en basketplan för er som vill variera avkopplandet med sporter. För barn finns på hotellet förutom de två barnpoolerna, en lekplats och ett inomhuslekområde.

Övriga Tjänster

  • Reception

  • WiFi (mot avgift)

  • Bagageförvaring

  • Gratisbuss

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.