Sani, Halkidiki

Sani Club

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2682 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Lyxhotell precis vid stranden – perfekt för er som är ute efter det perfekta stället för en blandning av avslappning och aktivitet. Passar även bra för er utan behov för vimmel och stadskänsla, då hotellet ligger avsides.

Här finns ett poolområde med stor pool för vuxna och en mindre som är grundare för barnen. Hotellets huvudnummer är dock strandläget! Nere i vattnet finns en liten vattenpark med upplåsbara vattenrutschkanor och trampoliner som hotellgäster under 14 får använda. Andra saker som hotellet erbjuder inkluderar tennisbanor, ett spa och spännande båtutflykter. Här finns också en biograf och en nattklubb. För barnen finns barnklubbar som organiseras av hotellets engelskspråkiga personal.

Hur långt är det till närmsta strand?

Sani Club ligger precis på stranden med samma namn.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 73 km från Thessalonikis flygplats.

Boende

Mat & Dryck

Här finns flera restauranger, varav Olympos serverar buffé och Dunes samt Ouzerie serverar grekisk mat à la carte. Här finns även flera barer, en utomhusbar med loungekänsla, en lobbybar och an poolbar.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns två pooler – en stor för alla åldrar (djup) och en grundare bara för barn. Nere vid havet finns en liten vattenpark med trampoliner och uppblåsbara rutschkanor för gäster under 14. Hotellet erbjuder gym, fotboll, vattensporter, paintball, barnklubb och tennis. Hotellet äger också en gård där de odlar grönsaker och frukt – hit gör de gratisutflykter två gånger i veckan. Nära hotellet finns ett fågelreservat, och även dit kan man åka på gratisutflykt.

Mot avgift kan ni även åka på båttur och hyra mountainbike.

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • WiFi

  • Parkering

  • Biluthyrning

  • Valutaväxling

  • Bagageförvaring

  • Uttagsautomat

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.