Jumeirah Beach Area, Dubai

Le Royal Meridien Beach Resort and Spa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 9426 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Omgiven av palmer och den klarblåa arabiska golfen ligger den drömlika resorten Le Royal Meridien.

Le Royal Meridien är elegant hotell med ett brett utbud av lyxiga bekvämligheter såsom ett flertal simbassänger, spabehandlingar och restauranger för alla olika smaker. Inget symboliserar en deluxeresa till Dubai mer än detta!

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis på stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 34 km från Dubais flygplats.

Boende

Hotellets 504 rum är skräddarsydda till att förse alla semesterfirare med ledighet och avkoppling. Royal Club och Super Deluxe-rummen passar för de som reser 2 – 3 personer, medans Royal Club och Super Deluxe-sviterna passar 4 personer. Alla rum och sviter är möblerade med omsorg och erbjuder privata balkonger med utsikt över havet eller staden, värdeskåp, minibar, TV, kaffe och té-kokare, strykjärn, gratis Wi-Fi och dagstidningar.

Mat & dryck

Le Royal Meridien värdesätter sina gästers valmöjligheter och erbjuder därför många olika typer av cuisine. Välj från allt mellan mexikanskt till asiatiskt, eller arabiskt till skaldjur och grillat. I hotellrestaurangen Al Murjan går det alltid att få sig en kopp kaffe eller té, och om kvällstid så kan du besöka hotellets takterass med panoramautsikt för att avnjuta din favoritdrink i solnedgången.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Svalka er vid en av hotellets tre pooler. Lagunpoolen har en babysektion och en poolbar och passar de som vill fly undan solens hetta ett tag, medans den lägre delen passar de som är mer aktiva i sitt simmande. Infinitypoolen har en så kallad ”swim-up” bar där man kan beställa drinkar medans man svalkar sig i vattnet. Hotellet erbjuder även ett sportcenter där man kan spela fotboll, volleyball och crazygolf. För de yngre finns även en lekplats där man kan leka av sig så mycket man vill. Gäster är även välkomna ner till den privata stranden när som helst på dygnet.

Övriga tjänster

-Sportcenter

-Värdeskåp

-Tvättservice

-Lekplats

-Minibar

-Privat strand

-Kaffe och té-kokare

-Luftkonditionering

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.