Hurghada, Hurghada

Empire Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 850 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Empire Hotel ligger centralt i El Dahar-området i Hurghada, bara 300 meter från en av ortens fina stränder. På detta hotell finner ni ett trevligt poolområde med stor pool och en poolbar, samt en mindre pool på andra våningen av hotellet. Ni får även använda systerhotellets Empire Hotels faciliteter som inkluderar flera pooler och en privat strand med solstolar och parasoll. När ni vill hålla igång erbjuder Empire Hotel en fitnessavdelning med ett välutrustat gym. Ett pass här kan följas upp med avkoppling i jacuzzin eller bastun - perfekt för en balanserad semester.

Hurghadas centrum ligger bara 500 meter bort.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 300 meter från närmsta strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 13,3 km från Hurghadas flygplats.

Boende

Här bor ni i dubbelrum med luftkonditionering, möblerad balkong, telefon, satellit-tv, kylskåp och badrum med dusch och toalett.

Mat & Dryck

Här kan ni välja mellan att äta buffé på huvudrestaurangen eller att äta fransk eller italiensk mat på à la carte-restaurangerna Chez Pascal och Dolce Vita. Här finns även både poolbar och bar.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns två olika pooler – en på andra våningen av hotellet och en i det större poolområdet nere på marknivå. I poolområdet hittar ni förutom poolen en poolbar samt solstolar och parasoll. Ni har dessutom tillgång till systerhotellets badmöjligheter – på Triton Beach Resort finns tre pooler och en privat strand med gratis solstolar och parasoll. På systerhotellet finns även ett dykcenter, flera lekplatser och en volleyboll plan som ni är fria att använda.

Om kvällarna anordnas underhållning, som shower och livemusikframträdanden.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WIFI (allmänna utrymmen)

  • Internethörna

  • Uttagsautomat

  • Butiker

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.