Hurghada, Hurghada

Sunny Days El Palacio Resort Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3877 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Sunny Days El Palacio Resort Hotel är en stor resort beläget på Hurghadas kust. Hotellet är U-format och har vackra panoramavyer ut över Röda Havet. Här bor du i luftiga rum med moderna bekvämligheter, och har fritt fram att använda någon av faciliteterna som erbjuds.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 13 km från Hurghadas flygplats.

Boende
Alla rummen är inredda med stora fönster med mycket dagsljus och inkluderar TV, luftkonditionering, värdeskåp, telefon, minibar, privat badrum samt terrass eller balkong med utsikt över trädgårdarna, poolen eller havet.

Mat & dryck
Här finns fyra restauranger att välja mellan. Bland annat en a la carte-restaurang som serverar färsk fisk och en traditionellt egyptisk restaurang där frukost, lunch och middag serveras. För mindre måltider, snacks och dryck kan man besöka någon av hotellets tre barer.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Här finns en mängd faciliteter och aktiviteter att prova på. Förutom en stor utomhuspool med tillhörande barnpool finns ett spa med bastu och massage, en skönhetssalong, en barnklubb, ett gym och ett dykningscenter. Kvällsunderhållning erbjuds.

Övriga tjänster
– 24-timmarsreception
– Luftkonditionering
– Gym
– Internet
– Barnklubb
– Barnpool
– Minilivs
– Privat strand
– Spa
– Sportcenter
– Solterrass
– Pool
– Telefon

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.