Hurghada, Hurghada

Sea Gull Beach Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3462 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Seagull Beach Resort är ett fyrstjärnigt hotell i centrala Hurghada, ett stenkast från Röda havets blå vatten och med spektakulära vyer över alla dess öar. Hotellet har en vattenpark, flera pooler och gott om underhållningsfaciliteter – det perfekta valet för en underbar semester i den varma egyptiska solen.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger på stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 10 km från Hurghadas internationella flygplats.

Boende

Seagull Beach Resort har 711 elegant dekorerade rum totalt, alla utrustade med AC, privat badrum, satellit-TV, hårtork, telefon, minikyl, säkerhetsskåp och balkong eller terrass.

Mat & dryck

Med hotellets fyra restauranger samt restaurangtorg har gästerna gott om valmöjligheter. På restaurangerna Cleopatra och Nefertiti serveras buffé, och gästerna kan även äta lunch eller middag på Fisherman eller den kinesiska restaurangen. Restaurangtorget är öppet under lunchtid, med kinesiska, italienska, orientaliska samt indiska matserveringar. Två av hotellets restauranger ligger på stranden och gästerna kan även beställa drinkar från de sex barer som finns här.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Gästerna kan slappa vid någon av utomhuspoolerna, och det finns även en barnpool med rutschkanor och en vattenpark med hela nio rutschkanor totalt. Aktiva gäster kan delta i olika sportaktiviteter, däribland squash, tennis, aerobics, vattengympa och vattenpolo.

Övriga tjänster

  • Aerobics

  • Bio

  • Gym

  • Pingis

  • Barnpool

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.