Makadi Bay, Hurghada

Iberotel Makadi Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2573 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Omtyckt hotell med bra läge. Iberotel Makadi Beach ligger direkt vid den 4 km långa sandstranden i Makadi Bay – här njuter du av sol och bad och det finns möjlighet att snorkla, surfa och paddla kajak. Hotellet har ett fint och stort poolområde med en poolbar som du kan simma upp till. Här finns även ett spa och möjlighet att delta i sportaktiviteter.

Hotellet ligger bara 50 m från centrum med flera restauranger, caféer och butiker.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger direkt vid stranden. Sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 30 km från Hurghadas flygplats.

Boende
Här bor du i modernt inredda rum med balkong eller terrass. I alla rum finns luftkonditionering, telefon, TV, minibar, kylskåp, vattenkokare, hårfön och badrum med badkar/dusch.

Rummen städas dagligen.

Mat & Dryck
På hotellområdet finns fyra restauranger, varav en vid poolen och en vid stranden. När du bor med All Inlcusive ingår alla måltider, dryck och snacks. Måltiderna serveras som buffé och endast lokala drycker ingår.

Frukostbuffé: kl. 05.00 - 10.30
Lunchbuffé. kl. 12.30 – 14.30
Middagsbuffé: kl. 18.30 - 22.00

Det ingår även dryck och snacks mellan huvudmåltiderna.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
På Makadi Beach kan du varva avkoppling med aktiviteter! Hotellet har ett stort och fint poolområde med pool, barnpool, poolbar och solstolar. Det finns även ett spa där du kan få massage och skönhetsbehandlingar.

För dig som vill vara aktiv finns möjlighet att träna i hotellets gym, spela tennis och delta i vattengymnastik och vattenpolo. Vid stranden kan du testa på vattensporter som surfing, kajak och snorkling. För barnen finns en lekplats.

Övriga tjänster
- 24 timmars reception
- 1-3 våningar (ingen hiss)
- WiFi
- Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för vissa av faciliteterna.