Ayia Napa, Larnaca

Panthea Holiday Village

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 764 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni på ett hotell som inte bara ligger på gångavstånd från stranden utan också erbjuder en egen vattenpark. Inne på Panthea Tourist Village kan ni åka vattenrutschbana, glida fram i hotellets ’Lazy River’ eller prova på vågpoolen! Här finns även möjlighet att syssla med annat, som att spela tennis eller basket eller delta i aktiviteterna som hotellets personal anordnar. Hotellet har två restauranger, varav en är utomhus, och en poolbar som serverar allt från kaffe till exotiska cocktails.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 350 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 51 km från Larnacas flygplats och 171 km från Paphos flygplats.

Boende

Här kan ni välja mellan att bo i enrumslägenhet (studio), tvårumslägenhet (one bedroom apt) eller superiorrum som är en tvårumslägenhet med högre standard.

Alla lägenheter har kokvrå, minikyl, radio, telefon, luftkonditionering, värdeskåp, bad/dusch och balkong eller veranda. I tvårumslägenheterna tillkommer ett separat sovrum och i superiorrummen tillkommer mikrovågsugn, kaffebryggare och tv.

Mat & Dryck

Här finns två restauranger – en som är inomhus och en som är utomhus. Båda restaurangerna serverar lokala rätter varierade med mer internationell mat och med ett brett utbud av viner. Utomhuspoolen är snyggt belägen med utsikt över havet och de fina vattenfallen i hotellets pool.

Hotellet har också en poolbar som serverar cocktails, kaffe och andra drycker.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här kan ni spendera dagarna i hotellets vattenpark där ni hittar sju olika vattenrutschbanor, en vågpool och en ’lazy river’. Hotellet har grundare pooler för yngre barn så att hela familjen kan roa sig i vattenparken. Ifall ni vill variera er från att utnyttja vattenparken kan ni spela tennis eller volleyboll eller ta igen er i hotellets jacuzzi eller bastu. Ni kan även få massage.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Internethörna (avgift)

  • Snabbköp

  • Valutaväxling

  • Bagageförvaring

  • Tvättservice

  • Biluthyrning

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.