Resor till La Pineda

Semester La Pineda

Läs mer om La Pineda

Som ligger nordost om Salou på Spaniens Costa Dorada, ligger den charmiga turistorten La Pineda det perfekta valet för människor med små barn med tanke på semester till Spanien . Hela orten är ytterst barnvänlig, med många säkra platser för dem att njuta av det vackra vädret och lika många ställen att koppla av mamma och pappa.

Fodrad med strandnära caféer och restauranger, La Pineda gyllene, sluttande stränder erbjuder några av de säkraste delarna av Costa Dorada stränder, och ligger inom ett bekvämt avstånd av de spännande Aquopolis vattenlandet så det roliga är aldrig långt borta. Njut av härliga vädret en stor del av året, La Pineda semester är alltid populär bland familjer och singlar som söker en perfekt sandstrand tillflyktsort. Bara två timmar bort från de flesta flygplatser i Storbritannien, är La Pineda en frisk, avkopplande luft för hela familjen.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - La Pineda

Väder

La Pineda har ett typiskt medelhavsklimat, med allt från 28 grader Celsius, med nivåer kring 32 grader Celsius. Detta torra, soliga klimatet gör också vattensporter särskilt attraktivt för människor på semester i La Pineda, med en medeltemperatur sommar vatten i genomsnitt runt 23 &de; Celsius.

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 27ºC
aug 27ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Natur

Även det omgivande området är ganska bergigt, sluttningar mycket av orten i sig försiktigt mot stranden, vilket gör promenader med barn enkelt och bekymmersfritt. Den vanligtvis sandiga, gyllene stränder är det som definierar La Pineda semester.

Sport & dykning

La Pineda erbjuder några av de säkraste stränder i hela Costa Dorada . Förutom att paddla i det varma, blå vattnen utanför den rena, sandstränder, kommer ungdomar och vuxna njuta av spänningen och spänningen i den närliggande Aquopolis vattenpark.

Sevärdheter & kultur

La Pineda erbjuder en övervägande modern och turistvänliga erfarenhet, erbjuder några av de bästa anläggningarna i Costa Dorada. Charmig och vänlig, kommer lokalbefolkningen verkligen göra dig att känna dig välkommen!

För ungdomar

Mer dämpad än närliggande Salou , består mycket av La Pineda nattliv av små restauranger, kaféer och barer som erbjuder en chans att ta det lugnt över sangria efter en hård dags solbad på semester till La Pineda. Många av de mest populära nattklubbar erbjuder fantastisk utsikt över stranden och är bekvämt beläget nära de många hotell och semesteranläggningar lägenhet.

Boka din semester redan idag!

La Pineda är det perfekta valet för en familj semester, som erbjuder en bit av solbrända spanska gästfriheten inom räckhåll för Storbritannien. På stranden har utestående erbjudandena på hotell och flyg, så ta din solkräm och vingar vatten och huvudet av på din semester till La Pineda med på stranden!