Resor till San Pedro

Semester San Pedro

Läs mer om San Pedro

Den charmiga, orörda Pueblo of San Pedro ligger omkring fem miles väster om den kosmopolitiska sofistikerade Marbella, och en kort bilresa från den karga naturens skönhet i Sierra de Ronda bergen. Genomsyrad av historia och rikt kulturellt, erbjuder San Pedro en lugn, oförstörd charm i hjärtat av Costa del Sol.

San Pedro semester är mycket populär bland både par och familjer som kommer hit för avslappnad livsstil, bra väder, överflöd av saker att göra, god mat och lättillgänglighet. Om du vill ha en paus från stressen i arbetet utan att gå sönder, så en semester i San Pedro är perfekt för dig!

Visa resmål på kartan

Väder

Varma, torra somrar och milda vintrar definiera klimatet i Costa del Sol , så räkna med strålande solsken stora delar av året och nivåer kring 30 grader Celsius på sommaren. Om du planerar att komma på semester till San Pedro på våren, sommaren eller hösten se till att du tar med dig solkräm!

jan 13ºC
feb 14ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 22ºC
juni 23ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
dec 14ºC

Sport & dykning

Det finns mycket att se och göra på San Pedro semester. Prisjägare kommer att vara svårt att välja, med veckovisa marknaden dagen i centrala Plaza erbjuder en uppsjö av lokala produkter som säljs av traditionella spanska marknaden leverantörer. De viktigaste promenaden, Avenida del Marques del Duero, är särskilt vacker, flankerad på båda sidor av höga palmer och underbara promenader längs beachfronts. Det finns många framstående chiringuitos, eller stranden matställen, att smaka fisken specialiteter.

Det finns också ett antal historiska platser att besöka, inklusive Paleo-kristna basilikan kyrkan och den romerska baden, Las Bovedas. Stränderna är också berömd för sin renhet och olika saker att göra, inklusive vindsurfing, dykning och segling Ð förutom goda gammaldags sola, naturligtvis!

Sevärdheter & kultur

Omisskännligt Medelhavet, behåller San Pedro mycket av sitt arv som en liten fiskehamn. Den veckovisa marknaden är unikt spanska, och även en avslappnad promenad runt erbjuder inblickar i hur livet i Spanien brukade vara, charmiga villor och arkitektur, vänliga lokalbefolkningen och god mat.

För ungdomar

San Pedro har många charmiga och autentiskt lokala barer inom nära räckhåll från Central Plaza, och alla är en lätt promenad från varandra, perfekt för provtagning av lokala viner och cocktails specialitet. Många barer serverar också traditionella tapas och andra snacks, vilket innebär en utekväll lätt kan förvandlas till en tillfredsställande måltid och vice versa!

Skulle du vilja gå ut för en mer spännande natt på stan sedan huvudet i närliggande Marbella och Puerto Banus , båda städerna har otaliga restauranger, barer och glittrande nattliv!

Boka din semester redan idag!

San Pedro är inte bara fantastiskt läge i närheten Andra Costa del Sol semesterorter, men erbjuder också en härligt charmig upplevelse av genuin spansk gästfrihet och autenticitet - ett uppfriskande förändring från andra orter.

On The Beach har enastående erbjudanden på flyg och boende, så boka nu och prova en smak av det traditionella på semester i vackra San Pedro!