Resor till Platja D'aro

Semester Platja D Aro

Läs mer om Platja D'aro

Livlig, moderna, kosmopolitiska och smäll i hjärtat av den soldränkta Costa Brava, oöverträffad Platja d'Aro's läge nära huvudvägar gör den perfekt för din Costa Brava semester .

Upptagen ändå elegant, sitter Platja d'Aro och eleganta S'Agaró, som kjolar den fridfulla gatorna i gamla stan, Castell d'Aro, sprudlar av medeltida charm. Staden tre dynamiska, attraktiva städer kombinerar idrott, kultur och fritid i en naturskön miljö, centrerat på den härliga havet.

Tänk på Costa Brava är all fisk och chips och engelska tidningar? Tänk igen. Platja d'Aro semester är en elegant och sofistikerad destination med alla ingredienser för din dröm Spanien semester!

Visa resmål på kartan

Väder

Man blir inte kallt på Costa Brava Holiday. Regionens medelhavsklimat garanterar långa varma somrar med en medeltemperatur når ofta 30 ° Celsius, och ofta ger 12 dagliga soltimmar. Men även juli och augusti är härdade av kustnära vindar. För kallare väder, tänk på att komma på semester till Platja d'Aro på våren eller hösten - det kommer fortfarande vara trevlig.

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 27ºC
aug 27ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Natur

Havet i Platja d'Aro är full av stränder och små vikar. Välj från den väl serveras, urbana Main Beach, eller små hörn som Cala dels Canyers där vattnet och träden nästan beröring, lämnar en smal remsa av sand.

Var och en av de sju stränder och vikar är unik. Den Main Beach har mer än två kilometer av mjuk, gyllene sand, och är känd som en av de bästa i regionen i hård konkurrens! Cala Rovira, i norr, är mindre. Längre bort, Cala del Pi och Cala dels Canyers, är tystare och i mindre utvecklade omgivning. Sa Conca kombinerar ett brett, uncrowded sandstrand med grönområden.

Bortom den livliga strandpromenaden, det finns en hel naturliga världen på att bli upptäckta med läckerheter som Gavarres bergskedjan, och andra öppna platser.

Sport & dykning

Besök Doll Museum, promenera genom utställningar i den idylliska inställning av Benedormiens slott och upptäcka speciella hörn som den romersk bosättning för Pla de Palol eller kyrkan Fanals d'Amunt. Det finns även ett armbandsur museum i Platja d'Aro!

Sevärdheter & kultur

Platja d'Aro's packade året program av evenemang och festivaler inkluderar Carnival i februari, i oktober Beer Festival och den medeltida marknaden i Castell d'Aro. Nätterna av Jazz Summer Festival är lika lätt igen.

Ankomsten av högsommaren är aviserade varje 23 juni på den magiska natten av Saint John, när Platja d'Aro lyser himlen med ett spektakulärt fyrverkeri som kan ses längs hela Main Beach.

För ungdomar

Som du kan förvänta dig av en seaside Spanien semester, har denna semesteranläggning attraktiv, modern och trendsättande nattklubbar. Efter att ha sett solen sjunka i det glittrande havet, njuta av natten i det omfattande utbud av pubar, barer och diskotek i Platja d'Aro, känd för sina Buzzy atmosfär, där alla kan hitta rätt ställe att varva ner under de sista timmarna av dagen. Lloret de Mar ligger en kort bilresa bort och erbjuder ett fint urval av restauranger, pubar och kaféer.

Boka din semester redan idag!

Semester i Platja d'Aro få en touch av glamour och elegans till din Costa Brava semester. Med underbara stränder, nattliv, restauranger och kultur för alla smaker, du kommer inte undgå att kastas över av semesterresor till Platja d'Aro. On The Beach har oslagbara erbjudanden på flyg och boende i området - just nu! Så vad väntar du på?