Resor till La Cala

Semester La Cala

Läs mer om La Cala

Din soliga Spanien semester kan handla om inte mer sköna bakgrund än Costa Blanca! Spaniens vita kusten har allt, vackra stränder, vackra solnedgångar och klar himmel, men det som gör området så känd är det oemotståndliga klimat - hetare än den norra Golden Coast och mindre fuktigt än Costa del Sol , är detta ett Clement, lummig miljö främjar god hälsa.

Costa Blanca semester innebär också en smula lugn och ro, och turistorten La Cala de Finestrat, strax utanför Benidorm, ger pensionärer och man kikar både en lugn miljö på tröskeln till en livlig turistort! Och med On The Beach, din La Cala semester är bara några minuter från bokning!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - La Cala

Väder

Temperaturer här i La Cala de Finestrat, eller helt enkelt La Cala, är permanent varm, från 30 ° C plus under sommaren till som lägst ca 10 ° Celsius vid nyår. Även om du bara koppla av vid poolen, se till att smälla på solskyddsmedel, kommer du tan snabbare än du tror på din La Cala semester!

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 27ºC
aug 27ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Natur

Från La Cala, Benidorm världsklass stränderna är på ditt kommando! Poniente är den närmaste stranden, där La Cala är lugnare västra delen. Härifrån kan du gå upp till den närliggande blå-flaggan stränderna i Pal Mas, för en kryssning till Peacock Island naturreservat fyllt med exotiska växter och en marinmålning utsikt över kusten. Alternativt kan du bege dig ut till udden som skjuter ut i den Med för solnedgången utsikt över den lilla fiskehamnen som fungerar som Benidorm hamn.

Sport & dykning

Du kan inte hänga din hatt i La Cala utan att uppleva nöjesparker i Benidorm ! Den fantastiska Terra Mitica är i närheten, som ger barn och vuxna en chans att ströva igenom områden avsedda för romerska, grekiska och spanska kulturen. Terra Natura Zoo och Water Park är också minuter bort, med elefanter, tigrar och vattenrutschbanor! För en mer kulturell upplevelse, besöka Gamla stan vaxmuseum och medeltida kyrkor, eller ta en jeepsafari till omgivande skogar och vattenfall. Som ni ser finns det mycket att hålla även den mest rastlösa underhöll på La Cala semester.

Sevärdheter & kultur

Det finns över 50 festivaler ett år här, från den förödelse av mars i Fallas fyrverkerier, där tre stora figurer förbränns ovanför frossa folkmassor, till fyra dagar upptåg av de Moros y Christianos, september är nytt antagande av medeltida moriska strider.

Medan på semester i La Cala, se till att kolla in Benidorm är onsdag och söndag utomhus marknad för lite kläder, eller en antik för att gå på spiselkransen hemma.

För ungdomar

La Cala fungerar som en lugn, fridfull lokal att basera dig från och samtidigt undersöka, vilket gör det populärt bland familjer. Det betyder massor av stranden barer och restauranger med allt från kontinental till orientalisk mat, och engelska och irländska pubar inlandet. Naturligtvis är Benidorm bara upp vägen, så man djuren kan gå ut på natten och dansa till frukost tid!

Boka din semester redan idag!

Costa Blanca semester behöver inte vara en dröm med On The Beach - ett par klick och du är på väg till La Cala lugna stränder och din vistelse i en pick av anläggningens hotell! Vårt bokningssystem online är enkel och snabb också, så dröj inte - du vill inte missa några bra erbjudanden!