Resor till San Antonio Bay

Semester San Antonio Bay

Läs mer om San Antonio Bay

Strax söder om San Antonio ligger Sleepy Hollow i San Antonio Bay. En välkommen respit för fest publiken som behöver en lugn plats att återhämta sig, San Antonio Bay erbjuder lugn befrielse från den vilda atmosfären i närheten Sant Antonio. Stränderna kring San Antonio Bay är populära bland turister på Ibiza semester med sina familjer, och är ofta fyllda med turister under hela sommaren.

Balearerna semester i allmänhet och resor till San Antonio Bay i synnerhet handlar om att låta ditt hår ner för en vecka eller två och njuta av livet. Hem till öns Sjöfartsmuseum, vänder San Antonio Bay för turister från hela världen med några av de finaste hotell i Ibiza, och gourmetmat för alla smaker!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - San Antonio Bay

Väder

Vackra soliga stränder väntar på semester i San Antonio Bay. Med måttliga temperaturer runt 30 grader Celsius under sommaren och dalar på cirka 15 grader Celsius under vintersäsongen kan du ta din San Antonio Bay helst det passar dig. Kom beredd att koppla av och fylla på att solbränna, kommer du att gå hem Sunkissed och avslappnad!

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 27ºC
aug 27ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Natur

Du kommer inte hitta en vackrare plats på Ibiza än staden San Antonio Bay. Med utsikt över vackra vita stränder, är San Antonio Bay omgiven av branta klippor, doftande olivträd och det kristallklara vattnet i Medelhavet. Ibiza har varit hemmet av kända artister genom tiderna söker inspiration. och har gett bakgrunden för många filmiska finesser.

Sport & dykning

Fast inte riktigt gillar galen partystämning i närheten Sant Antonio, är San Antonio Bay känd för den uppsjö av saker att göra för både enskilda resenärer och familjer. Öns sjöfartsmuseum erbjuder en härlig utsikt mot sjöfartshistoria av ön, och flankeras av en vacker väderkvarn på en närliggande klippa - en idealisk plats för ett par familjesemester bilder.

Det är shopping i överflöd på semester till San Antonio Bay som kommer att tillfredsställa även den pickiest av shoppare, och det lokala restauranger erbjuder ett brett utbud av gourmetmat delikatesser för din palett. För dem som gillar sport, det vackra, varma vattnet i Medelhavet erbjuder den perfekta bakgrunden för vattensporter av alla slag. Långa sandstränder lockar tusentals turister varje år, perfekt för chilla och koppla av i solen!

Sevärdheter & kultur

Catering till turister från hela världen, San Antonio Bay ger dig chansen att uppleva en rik och varierad kultur som är uppenbart så fort du kliver ut på gatan. Ta en promenad längs stranden och du kommer att höra barnens skratt, det överflöd av ungdomlig flärd och samtal av lokala handlare som säljer alla typer av lokalt tillverkade varor.

För ungdomar

Även tystare än sin granne, San Antonio , San Antonio Bay har ingen brist på klubbar och barer för att underhålla dig på natten. Dansa hela natten på en av många klubbar, eller njuta av en drink på en bar vid havet medan solen går ner över den avlägsna horisonten. Hursomhelst, du vill inte missa chansen att se den uppgående solen, vilket har gett inspiration till konstnärer genom tiderna.

Boka din semester redan idag!

När du bokar din semester till San Antonio Bay med On The Beach, kan du vara säker på att du får bara de allra bästa erbjudanden på flygbiljetter och hotell i Ibiza. Det har aldrig funnits en bättre tid att boka din semester till San Antonio Bay!