Resor till Cala Llonga

Semester Cala Llonga

Läs mer om Cala Llonga

När du planerar din Balearerna semester , tänk om Cala Llonga. Bara en kort resa från Storbritannien, Cala Llonga ligger på den vackra ön Ibiza. Bara en 15 minuters bilresa från Ibiza stad, erbjuder Cala Llonga något för alla, och är den perfekta semestern plats för familjer.

Med säker kristallklara grunt vatten, är stränderna i Cala Llonga fylld med skratt barn som leker. Shopping, fina restauranger och strandbarerna för den drink vid solnedgången har gjort Cala Llonga den idealiska platsen för Ibiza semester . Oavsett om du reser ensam eller du tar semester med din familj, är Cala Llonga den perfekta destinationen.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Cala Llonga

Väder

Under den vackra somrar i Cala Llonga, kan du räkna med att få en gyllene solbränna, eftersom de soliga stränderna grädda i 30 ° C temperatur vid sin höjdpunkt. Även på vintern temperaturen sällan sjunker under 15 ° Celsius. Vårt råd för dig som åker på semester till Cala Llonga, särskilt i sommar månaderna, är att ta massor av solkräm i väntan på att gå hem med en hälsosam glöd!

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 27ºC
aug 27ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Natur

Cala Llonga flankeras av vackra, höga klippor, och dess soliga stränder är kysst av det kristallklara vattnet i Medelhavet. Ön Ibiza var faktiskt döpt efter den majestätiska tallar som täcker ön. Ibiza berömda vita sandstränderna har varit hem till berömda upptäcktsresande, historiker och musiker genom tiderna.

Sport & dykning

Cala Llonga semester erbjuda något för alla, och Cala Llonga är inget undantag. Soligt, vita stränder är prickade med solstolar fylls med gyllene turister. Staden har alla de bekvämligheter som förväntas av en semesterort, och att hitta en fin, engelsk frukost är inga problem när du besöker någon av de många härliga restauranger. Om det är sport du tycker om, det finns ett stort utbud att välja på ön. Från vattensporter till golf, det finns inget slut på det roliga man kan ha när du åker på semester i Cala Llonga.

Sevärdheter & kultur

En ljuvlig spansk stad, med en överraskande engelsk stil, Cala Llonga semester är en populär plats för resenärer från hela Europa och längre bort. I närliggande staden Ibiza är ett medeltida slott ett bra ställe att ta en resa tillbaka till det förflutna, och en medeltida mässa är höjdpunkten i maj varje år.

För ungdomar

När solen går ner på Cala Llonga är festen bara börjat. En populär semesterort för de jetsetting 18 till 30 folkmassan, nattlivet på Ibiza är långt ifrån tråkigt. Hyllas av vissa som det största partiet i världen, är nattlivet här en världsklass händelse med några av de mest innovativa klubbarna runt. Bara en kort 15 minuter från Ibiza stad med bil, är Cala Llonga nära nog att det är några problem att delta i det roliga, men är avskilt nog för att ge en plats att vila när festen är klar!

Boka din semester redan idag!

Det har aldrig funnits en bättre tid än just nu att boka din semester i Cala Llonga! Med On The Beach kommer du vara säker på att du får det bästa slutet erbjudanden på flygbiljetter och hotell i Ibiza. Så, vad väntar du på? Boka din semester nu och ser fram emot att bestyckningen bort!