Resor till Trinidad Och Tobago

Semester Trinidad And Tobago

Läs mer om Trinidad Och Tobago

Om du har verkligen fått nog av kyla, vind och regn dock, kanske du tänker att det är dags att ta semester, och på stranden kan säkert föreslå rätt ställe att gå. Republiken Trinidad och Tobago ligger nordost om Venezuela i den södra delen av Karibien kallas Små Antillerna. Landet består av två öar med helt olika miljöer som ger en verkligt varierad semesterupplevelse. Trinidad är mycket större än Tobago, men båda är lika förtjusande och ger gott om barer och restauranger, fantastisk utsikt och roliga aktiviteter. Om du är ute efter att glömma duggregn och grått väder, en upplevelse av rörelse och färg på Trinidad och Tobago kommer att vara den perfekta tonic!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Trinidad Och Tobago

Väder

Som en karibisk ö, kan du räkna ditt besök till Trinidad och Tobago att förse dig med bara det allra finaste vädret vilken tid du väljer att besöka. Under sommarmånaderna juli och augusti, då temperaturen är på topp, kan du förvänta dig i genomsnitt 30 ° C en dag med ca 12 soltimmar, så pack som solkräm! Om du planerar att besöka en annan gång men du kan förvänta dig massor av värme och solsken när temperaturen genomsnitt mellan 22 och 26 grader Celsius utanför sommarmånaderna.

jan 29ºC
feb 29ºC
mars 29ºC
april 29ºC
maj 29ºC
juni 30ºC
juli 30ºC
aug 30ºC
sept 30ºC
okt 29ºC
nov 29ºC
dec 28ºC

Natur

Alla förväntar sig en karibisk semester för att ge ett underbart landskap, och Trinidad och Tobago kommer inte att lämna dig besviken. Från huvudstaden i Trinidad, Port of Spain, och det är marknader, hamnar och berg hotande bakom det, till myrar i centrala Trinidad som är hem för exotiska växter och arter, varje syn blända. Stränderna, naturligtvis, är i en klass för sig. Den lilla ön Tobago ståtar vackra sand, vatten och rev vars like måste ses för att tro på, medan skogar och byar kommer att ge stora undersökande underhållning för att hålla dig sysselsatt och inspirera dig varje dag.

Sport & dykning

En av Trinidad och Tobagos mest underbara aspekter är dess utbud av sevärdheter och aktiviteter, som kommer att trollbinda alla besökare. Du vill besöka Port-of-Spain, Trinidad berömda huvudstad, att uppleva en färgstark och minnesvärd bit av Karibien livet. Fylld med livliga restauranger och barer som erbjuder det bästa inom kulinariska läckerheter, musik och underhållning, samt marknader och visar ett besök på Trinidad i Port-of-Spain kommer att öppna dina ögon till en annan värld!

Efter festen, kanske du vill njuta av en mer fridfull atmosfär. Vid det här laget bör du ta färjan eller lätta flygplan till Tobago, vilket är betydligt mer avspända. Med tomma stränder, till fantastiska korallrev utforska och varma blå hav, är Tobago det perfekta komplementet till rörelse och spänning i Trinidad, garanterar att din Karibien semester fästingar varje låda.

Sevärdheter & kultur

Trinidad och Tobago har en enormt fängslande förflutna, Christopher Columbus först stötte på ön Trinidad i 1498. Han såg Tobago också, men inte landa där. Under de hundra år som följde på ön fick utstå kolonisation och invasioner av den brittiska och franska. År 1976 den avhuggna sina förbindelser med den brittiska och slutligen bli en del av samväldet som en republik.

Trinidad och Tobago har en livlig kulturell kalender som får dig att dansa och sjunga på nolltid. I augusti fira den årliga Emancipation Day, en enormt viktig händelse som firar slutet av slaveri. Räkna med en stor fest som barer och restauranger skruva upp musiken och underhållning bedriver långt in på natten!

En hel del av Trinidad och Tobagos festivaler är religiösa karaktär, däribland Eid i slutet av Ramadan, Corpus Christi och Divali, som alla äger rum den rörliga datum så se till att kontrollera innan du ger dig ut. Oavsett din tro, att ansluta sig är helt uppmuntras, så bli inte blyg om att delta i detta multietniska, mångreligiöst nationens festligheter.

För ungdomar

Ingen vet hur man ska njuta av ett parti som de gör här, så att förbereda för en natt som du inte kanske kommer att glömma! Din Hotellet kommer att ha ett program med kvällsunderhållning, men om du bor i Trinidad och Tobago kan du förvänta dig angränsande barer och restauranger att erbjuda musik, dans och mer än lite karibiska gästfrihet! Det handlar om cocktails, calypso musik och njuter av dig själv, så se till att delta i det roliga!

Boka din semester redan idag!

Med en mängd aktiviteter, fler barer och restauranger än du kan önska och vacker natur, djurliv och växter, är det svårt att komma på någonting som Trinidad och Tobago saknas i. För att ta reda på vad du miste om, den enda Alternativet är att gå besöka, så om god mat, avkoppling och gästfrihet står högst upp på din semester dagordning än Trinidad och Tobago kommer att bli din perfekta Karibien semester!

Boka din drömsemester i Trinidad och Tobago med på stranden nu använda vår live-bokningssystem, som låter dig kombinera lågprisflyg och hotell i din alldeles egna anpassade paus i Karibien!