Resor till St Lucia

Semester St Lucia

Läs mer om St Lucia

Med tanke på den typiskt trista vädret hemma, en semester paus just nu kan tyckas vara den bästa idén i världen, och på stranden har några fantastiska platser för dig att njuta av solen. Om du är ute efter att semester någonstans med en rik och fascinerande historia, är hinkar med solsken och gyllene sandstränder och kristallklart vatten sedan en semester i St Lucia absolut valet för dig. En tropisk ö belägen i östra Karibiska havet i Små Antillerna, kombinerar St Lucia ett rikt förflutet med underbar natur och ett lugnande lugn atmosfär. Det finns massor av aktiviteter och möjligheter turismen som en vattensporter, ett drive-in-vulkan och en botanisk trädgård, och en blomstrande kulturell upplevelse som ständigt kommer att glädja dig. Om du planerar din första Karibien semester , kommer ett besök till St Lucia vara en förstklassig semester för att ställa alla dina standarder!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - St Lucia

Väder

Med St Lucia fantastiska tropiska klimat, kommer den morgonen pendlar i regnet vara det sista du tänker på när du njuta av solen på stranden. Du kan förvänta dig en fantastisk solbränna eftersom temperaturen i St Lucia i genomsnitt mellan 22 och 26 grader året om, med sommarmånaderna juli och augusti ger en fantastisk 30 grader i genomsnitt. Om det är för varmt för dig, senare i år St Lucia har mer frekventa dagliga duschar samtidigt bevara en trevlig klimat med mycket sol, så vad gång du går se till att komma ihåg solkräm!

jan 26ºC
feb 26ºC
mars 27ºC
april 27ºC
maj 28ºC
juni 28ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 28ºC
okt 28ºC
nov 29ºC
dec 27ºC

Natur

Din paus i St Lucia kommer att ge en fantastisk lokal för alla som kommer att njuta möjlighet att utforska ett varierat landskap. Stränderna, som är helt orörda, kommer att ge timmar av avslappning, medan mysterier och underverk i det kristallklara vattnet kommer att fängsla alla som gillar dykning och marina livet. Regnskogarna, med exotiska växter och djurliv, kommer att ge liknande underhållning.

Besökarna kommer också att vilja besöka Svavel Springs, hål i jorden som avger fantastiska blaster av ånga och gas, medan Pigeon Island National Park, platsen för en gammal brittiska styrkor bas, ger en perfekt inramning för en romantisk picknick, gör din karibisk semester en att njuta.

Sport & dykning

Turistnäringen är oerhört viktig för Saint Lucia ekonomi, så du kan förvänta dig en mängd olika aktiviteter att njuta. Efter en dag på en av öns många utmärkta stränder, men du vill få tid att besöka regnskogar för att observera den fantastiska exotiska växter och djurliv, medan drive-in-vulkan - det enda i världen - kommer att ge otroligt semester bilder! Eftersom närliggande öarna omger St Lucia, kan du också ta färjan turer till platser som Castries och Marigot Bay för en verkligt djupgående erfarenhet av den karibiska livsstilen.

Sevärdheter & kultur

Historia älskare kommer att vara i sitt rätta element, eftersom ön har ett enormt fascinerande förflutet. Det var först besöktes av europeiska styrkor i 1500, och sedan upplevde både brittisk och fransk kontroll innan britterna slutligen tog fullständig jurisdiktion i början av 1900-talet. År 1924 St Lucia etablerat en representativ regering, och 1979 på ön till slut blev en självständig stat i samväldet.

St Lucia har en fantastisk kultur fylld av festligheter och aktiviteter. I februari ön firar sin självständighet den 22: a, så förväntar man, musik och kul. I juli stålfat calypso låtar kommer att vara i kraft igen så St Lucia firar Parade of the Bands med musik, parader och dans!

Med sin romantiska stränder, fantastisk utsikt och utbud av festligheter och aktiviteter, är St Lucia också en enormt populär bröllop resmål med cirka 3000 ensam äger rum under det senaste året. Om du letar efter ett bröllop med en skillnad, är St Lucia stället att gå!

För ungdomar

Karibien verkligen vet hur man ha en bra tid, så lita på att nattlivet i St Lucia är absolut toppklass. Ditt hotell kommer att ge dig en rik blandning av musik och dans underhållning, men om du skulle vilja ge sig ut då de lokala barerna och restaurangerna kommer att se till att du har en kväll att minnas. Vad bättre sätt att njuta av din St Lucia semester än med en välsmakande cocktail, fantastiska calypso musik och det stilla ljudet av vågorna som slår på stranden bakom dig?

Boka din semester redan idag!

Fantastiska stränder, imponerande attraktioner, vördnadsbjudande vyer, god mat, fester, exotiska djur, kristall hav, välkomnande lokalbefolkning - vad doesn'ta semestern St Lucia har? Det enda det som saknas är du! Så om du är trött på resan till arbetet sedan unna dig bra musik, god mat och mer än lite avkoppling för den ultimata karibiska semester!

Boka din drömsemester med på stranden nu använda vår live-bokningssystem, som låter dig kombinera lågprisflyg och hotell i din egen skräddarsydda semester i St Lucia!