Resor till Barbados

Semester Barbados

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Barbados

Väder

Barbados har ett tropiskt klimat, kyls av vindar som kommer från Atlanten. Barbados semester kännetecknas av varma dagar tillbringade svalkar sig i klart vatten och långa nätter av umgänge, avkoppling och dansa på stranden!

Höga temperaturer intervallet 28 till 35 ° C och låga temperaturer varierar mellan 21 till 23 ° Celsius, vilket gör en Barbados semester bekväm, samtidigt som du får den perfekta solbrännan!

Snabb duschar falla under andra halvan av året, det första halvåret är den mest populära tiden för Caribbean semester. Det fantastiska vädret här är att strax efter en dusch himlen tas bort igen, regnet gör för en uppfriskande dusch i höga sommarvärmen.

jan 29ºC
feb 29ºC
mars 29ºC
april 29ºC
maj 29ºC
juni 30ºC
juli 30ºC
aug 30ºC
sept 30ºC
okt 29ºC
nov 29ºC
dec 28ºC

Sport & dykning

Om du funderar på en Barbados semester du glad att veta att Barbados erbjuder attraktioner som passar alla. Med över 1000 butiker på semester i Barbados skulle kunna vara den perfekta tiden att söka upp de smycken eller kläder objekt som du har länge önskat sig! St James och Bridgetown är de största köpcentrum.

De som är intresserade av flora och fauna bör söka Flower Forest i St.Joseph, en trädgårds-park, där du kan se i det fria den typ av visuell fröjd emuleras i den tropiska kupolen på Eden Project!

För dem som är intresserade av historia huvud till Gun Hill Station, ett torn byggdes 1918 i försvaret av ön, som nu rymmer en samling av militära minnessaker. Från denna utsiktspunkt kan du också få tillgång till en härlig utsikt över Barbados.

Alla som planerar en Barbados semester har klart stranden i åtanke, och i detta avseende Barbados är skyldig att uppfylla. Från den svala skugga som erbjuds av de över hängande träd i Churchpoint, till den mer traditionella klart hav och sand i sötvatten stranden i St Michael, sola i Barbados är ett måste. För dem med äventyr i åtanke Casauarina Beach erbjuder stora vågor för surfing!

Sevärdheter & kultur

Den största årliga kulturevenemang i Barbados är den gröda Under festivalen, som hölls för att fira skörden av socker. Festivalen hålls under 5 veckor och har karneval processioner, fyrverkerier, musik och dans! Detta är verkligen en hyllning till nationell stolthet, men en som visar den mångfald av kultur i Barbados och dess släktskap med andra karibiska ö-nationer. När du planerar din Barbados semester se till att boka i festivalen perioden!