Resor till Vainguinim

Semester Vainguinim

Läs mer om Vainguinim

Din Goa semester skulle inte vara komplett utan ett besök på Vainguinim Beach, för det bästa av två världar. Vainguinim semester betyder mycket avkoppling långt från vimlets yra i ett lugnt alkov, men med bonusen att vara bara tjugo minuters bilresa från flygplatsen, och fem minuter från huvudstaden Panjim och alla pulsen i stadslivet som ger. Vill du höra mer om denna exotiska destination, läs på!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Vainguinim

Väder

Räkna med en solbränna! Vainguinim temperaturer permanent hög, oftast i mitten till slutet av 20-talet grader och stiger till en maj zenit i mitten på 30-talet ° Celsius. Glöm sommarresor dock - den monsun säsongen varar från juni till september, men detta innebär att det är väldigt lite regn under resten av året. Om det är en strand semester du vill ha, är Vainguinim idealiskt.

jan 25ºC
feb 26ºC
mars 27ºC
april 29ºC
maj 27ºC
juni 27ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 27ºC
okt 27ºC
nov 27ºC
dec 27ºC

Natur

Semester i Vainguinim innebära tittar ut från ett tak av höga palmer över de avlägsna Mormugao Bay, i alla dess ljus slipas ära och på de ändlösa azurblå i Arabiska havet, där vattnet är klart och rent nog att gå för ett dopp. För några fantastiska solnedgångar kan man lunka ett par miles norr till de mer trafikerade stranden i Miramar, eller fem minuter österut till Dona Paula.

Sport & dykning

Du kommer aldrig att fastna för nöjen här. Reis Magos kyrkan och Dr Salim Ali Bird Sanctuary är närmast attraktioner, den senare boende mer exotiska djur än du kan skaka en fjäder på. Om du inte känner för att röra sig, slappna av!

Det finns vattensporter, inklusive polo, massor av utsökta skaldjur hyddor och krogar, alla som säljer gourmand mat till överkomliga priser. Att vara så nära Panjim kan du ta en promenad upp de viktigaste gatorna, stanna till för en titt på affärer och gallerier överflöd.

Sevärdheter & kultur

Vainguinim har varit hemma i är det dags att hindi munkar, jesuiter på 16-talet och hippies i den 20: e, och de har alla satt sin prägel. Hotell i Vainguinim sträcker sig från den palatsliknande till familjeägda affärer längs stranden. Du kan även se den utsmyckade Raj Mahal är Cabo Chapel, som sägs hysa resterna av Dona Paula sig själv, den blivande bruden som tog livet av sig när hennes äktenskap planer omintetgjorts.

För en mindre dyster upplevelse, få på en av de många bussar till Panjim, som innehåller några av Goa finaste arkitektur och gallerier, och du kan besöka marknader, kyrkor och tempel här för att du orkar.

För ungdomar

Nattlivet här är briljant! Även denna strand är ganska bundet, kommer en buss eller bil tar dig till Panjim största stranden ett par miles away. Ta en kort tur in i hjärtat av huvudstaden med dess otaliga kasinon, alla nattklubbar och tavernor fylld med resenärer från alla samhällsskikt.

På hemmaplan, hippy skjul prick kusten, och det finns inget bättre sätt att avsluta en perfekt dag än att titta på den enorma solnedgången i den klara himlen i en Beach Shack spela lokal musik eller dina egna favoritlåtar på en stereoanläggning.

Boka din semester redan idag!

On The Beach gör det enkelt att skapa egna anpassade semester i Goa, så att du kan kombinera flyg och boende med lätthet. Det finns fantastiska erbjudanden som finns just nu, så tveka inte!