Resor till Baga

Semester Baga

Läs mer om Baga

Här på On The Beach vi ska gaga på semester till Baga ! Detta trendiga badort kombinerar en av Goa finaste seafronts med fantastiska nattliv och underhållning. Även om Baga är en av Goa mest populära semesterorter, behåller det ändå är det orörda stränder och lugna byn livet i ansiktet på världens intresse. Och boka din Goa semester hos oss innebär att få det på bara tolv timmar!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Baga

Väder

Räkna med värme - temperaturen i Goa är aldrig kylig, men inte heller det är förtryckande, tack vare den varma vindar den arabiska Briny. Men även vid jul finns det nattetid temperaturer på 20 ° Celsius, och vid höjdpunkten i maj, är det en tryckande 35 grader! På högsommaren är Goa stängas för turismen på grund av den årliga monsunen, men från slutet av september till maj, Baga charm är på din befallning!

jan 25ºC
feb 26ºC
mars 27ºC
april 29ºC
maj 29ºC
juni 27ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 27ºC
okt 27ºC
nov 27ºC
dec 27ºC

Natur

Prickade med höga palmer och vit sand, är Baga den ultimata Beach Paradise, känd som en av de vackraste stränderna i ett land som inte har någon brist på dem. Ta en tur upp till mynningen vid Baga Creek där älven möter tidvattnet, eller skala kulle för fantastisk utsikt över ändlösa kusten vid Baga Retreat House. Stränderna i Calangute och Candolim är bara en kort resa söderut från Baga Beach om du vill ha en förändring i landskapet.

Sport & dykning

Det finns många loppmarknader i Goa, men kanske de nyaste och mest livliga är den som äger rum här varje lördag, som varar långt in på natten. Under dagen kan du gå på daglig motorbåt kör på kusten till platsen delfiner, eller inre upp Mandovi floden för att få syn på krokodilerna, och mer av Goa är fantastiskt djurliv. Butiker finns i överflöd här, med fint hand-smidda smycken och ädelstenar du aldrig sett!

Sevärdheter & kultur

Resterna av århundraden av Baga historia kan ses i Chor Baim Rock, den sista viloplats för gamla kanoner och skeppsvrak. Lokala kyrkor som St Anne kapell och den inre tempel, vittnar om Goa är underbart varierat arv. Du kan utforska alla Goa härifrån, inklusive det största städer, med sina århundraden av hindi och portugisiska historien. Eller bara stanna här och prova några av de lokala läckerheter: curry Gollxeo fisk, saftiga ostron och stora tigerräkor!

För ungdomar

Goa mest pulserande stranden på dagen, är det på natten att Baga verkligen till liv. Den tandoori terrasser, barer och restauranger är öppna hela natten och Baga hotell är bland de mest rika - men billig - i alla Goa!

Du kommer att fattas av hopkok av europeiska, indiska och kulturer i världen här och vattensporter finns tillgängliga dag och natt. På grund av dess popularitet, är den mat och dryck i Baga mycket billig och gästfrihet utan dess like. Det finns också massor av skjul och strand-hyddor som att titta på den gyllene solnedgångar.

Boka din semester redan idag!

Så varför vänta? Boka nu - du kommer inte att tro hur lätt det är att boka en skräddarsydd semester på Baga Beach med vårt bokningssystem! Baga semester ge dig en oförglömlig räd att ett indiskt paradis med gyllene dagar och mycket nätter, och på stranden har otroliga erbjudanden på flygbiljetter och boende för att få dig här på nolltid!