Resor till Arossim

Semester Arossim

Läs mer om Arossim

För semester till Goa , Arossim Beach, söder, är förmodligen den mest fridfulla stranden hittar du. Men denna indiska paradis flankerande Arabiska havet har alla ingredienser i en livlig turistort: ​​vackra solnedgångar, barer, massor av hotell och massor att se och göra. Men det är oförklarligt lugn är välkommet! Bara tolv timmar bort, tack vare 21: a århundradet flygresor, är Arossim är Silver Sands väntar på dig!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Arossim

Väder

Men det är inte bara lugn och ro du kommer att ta in på Arossim semester , det finns också solstrålar! Packa Faktor 30 - det kommer bli varmt. Var varnade dock varar den årliga monsunen från juni till slutet av september. Men den goda nyheten är att detta får nästan alla Goa årliga nederbörden ur vägen - efter regnet, himlen är klar och temperaturer astronomiska, från 20, grader, Celsius i december till 33 grader i maj. Ingen termik!

jan 25ºC
feb 26ºC
mars 27ºC
april 29ºC
maj 29ºC
juni 27ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 27ºC
okt 27ºC
nov 27ºC
dec 27ºC

Sport & dykning

I Arossim, behöver du inte gå långt för att hitta något att göra - vattensporter och spel på närliggande Colva eller The Park Hyatt Hotel, parasailing vid kusten, de många disports att Heritage Village Club har att erbjuda. Ta en tur till affärerna på Margao att upphandla alla typer av exotiska småsaker, liksom en oförglömlig upplevelse av Goas gatumarknader! Kom ihåg att du inte långt från Goas djungler och stora floder om du vill säkert spionera några vilda djur, däribland krokodiler och vildsvin. Det finns också många vandringar eller kör cykel kan du göra genom de omgivande risfälten och skogar.

Sevärdheter & kultur

Arossim är en inkörsport till sex tusen år av civilisation. Från din tysta nav här, kan du besöka moskéer, kapell och tempel som peppar landskapet, och överflödet av transporter innebär att du kan gå längre bort för att se onsdag marknaden i Anjuna, eller gå på visningar av gamla städer att upptäcka bara vad en unik blandning av europeiska influenser och hinduiska traditionen denna plats är.

För ungdomar

Så, hur du avslutar en perfekt dag? Du kommer att bli svårt att välja! Du kan nåd Zeebop Shack med din egen, där uppe på en av Arossim högsta poäng kan du koppla av med en kall dryck och se den härliga solnedgången. Du är aldrig långt från all-night barer och tavernor med lokala musiker, och det finns en eklektisk blandning av människor att träffas - från välbärgade hotellgästerna att kringresande hippies, är allt mänskligt liv och tankar här!

Beach buffs kommer att vara glada över att veta att Arossim, förutom att vara den perfekta stranden själv, är också nära till många av Goas mer upptagen seafronts, där du kan provsmaka betyg för kulinariska läckerheter som Goa har att erbjuda. Belägen ca sömniga fiskebyar, har Arossim några av de finaste marina rätter i staten.

Boka din semester redan idag!

Så vad väntar du på? Boka nu! On The Beach gör det enkelt att skapa egna anpassade semester till Arossim, så att du kan kombinera flyg och boende med lätthet. Dröj inte, det finns fantastiska erbjudanden som finns idag!