Resor till Preveza

Semester Preveza

Läs mer om Preveza

Den populära semesterorten Preveza ligger halvvägs ner Epirus regionen centrala Grekland vid mynningen av Amvrakikos. Kombinera vackra stränder, spännande nattliv och historiska byggnader inklusive venetianska slott, bysantinska kloster och museer, erbjuder denna helgdag en fantastisk variation till din semester full av ställen att gå och se!

Boka din semester till Preveza med på stranden idag och hitta billiga flyg och hotell till suityou're din budget och behov. Flyg till Preveza flygplats tjäna också semesterorterna i Parga och Lefkas, så får du bokar din resa till Grekland idag!

Boka din Preveza semester idag!

Missa inte den kultur, historia och skönhet Preveza och boka din semester idag med On the Beach. Se till att få de billigaste flygen och priserna boende genom att boka med på stranden!

Preveza Landskap

Preveza är inte bergigt som resten av det grekiska fastlandet vilket är ovanligt. Den har ett flertal dalar och några kullar i norr. Berget Xerovouno är i extrema nordöstra därför betraktas mer som en gräns Preveza snarare än del av den. Området innehåller ett stort grunt klyfta, med bräckt vatten, som erbjuder förmånliga villkor för uppfödning av fisk.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Preveza

Sport & dykning

Preveza är en perfekt bas för att besöka den antika platser i Kassopi, Nikopolis och Necromanteion.

Preveza är fullmatat med historiska och kulturellt rika attraktioner att besöka. Antika platser, inklusive Kassopi och Aheron floden där Nekromantiker praktiserades är ett måste se och den antika staden Nikopolsi, en av de viktigaste städerna i det romerska riket är ett fascinerande besök. Andra populära historiska sevärdheter är den vackra venetianska slott, den Roloi (stad klockan) och Nikopolis "arkeologiskt museum.

Det finns gott om ställen att gå att äta och dricka i Preveza. Det finns massor av tavernor i inlandet gränderna i centrala Preveza, med kaféer och barer på gågatan secton vatten frontboulevard Venizelou. Det finns några LUCIOUS restauranger som är populära bland både lokalbefolkning och turister som ofta specialiserat sig på grillade sardiner och Barr vin.

Under kvällen dessa tysta gator vaknar till liv med snygga barer och kaféer och på sommaren månaderna Nikopolia festivalen visar musikaliska och sceniska evenemang som är fantastisk att titta på!

Populära semesterorter