Resor till Mykonos

Semester Mykonos

Läs mer om Mykonos

Den fantastiska ön Mykonos är den mest kända ön i Grekland. Berömd inte bara för att se Shirley Valentine bli kär i den prisbelönta filmen, men också på grund av den fantastiska semestern det lovar att erbjuda dig!

Med 300 soldagar under hela året, är Mykonos ett fantastiskt året runt semestermål med allt du förväntar dig från en sådan berömd grekisk ö med bländande sand fina stränder med kristallklart vatten, spännande vattensporter, charmiga fiskebyar och rentvå och snickra städer och ett nattliv oöverträffad i Mykonos Town, känt för sina eleganta kaféer, chica cocktailbarer och romantiska barer vid vattnet och restauranger i Little Venice.

Mykonos anses också vara den översta gay destination i Europa, med ett överflöd av gayklubbar, pubar och temakvällar.

Hitta ett fantastiskt billig semester itu med på stranden idag och har en livs semester i Mykonos.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Mykonos

Väder

Mykonos är en fantastisk destination för att besöka nästan hela året, med över 300 soldagar per år. Under sommarmånaderna ända fram till september, vädret i Mykonos genomsnitt mellan 25 ° C och 26 ° C och har ofta dagliga toppnoteringar på 30 ° C.

Den Meltimi Vinden är känd för att väcka en välbehövlig svalkande bris till ön under de varma sommarmånaderna särskilt som rainfull är så låg under sommaren.

Oktober ser vädret sjunka något i den låga 20-årsåldern och nederbörd ökar med starten av Mykonos regnperioden som leder till en mild men blöt vinter. Under vintern Mykonos ser kraftiga vindar som ofta resulterar i åskväder. Temperaturerna kan ofta sjunka ner till 5 ° C eller 6 ° C.

jan 12ºC
feb 12ºC
mars 14ºC
april 19ºC
maj 23ºC
juni 26ºC
juli 30ºC
aug 30ºC
sept 24ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 12ºC

Natur

Mykonos "Landskapet är mycket stenig, kuperad och nästan trädlösa med bara några olivträd och några buskar som ger ön en öde känsla när ut från tätorter av de största städerna.

För ungdomar

Mykonos är känt för att många som Ibiza i Grekland. Festa hela dagen och hela dagen och natten är vanligt i Mykonos med den berömda Little Venice-området och dess fantastiska utbud av barer och klubbar, Hora med ryggen gator fyllda med barer och dansa till gryningen runt en pool på Cavo.

Mykonos är också väldigt populär bland homosexuella och är känd som bästa gay destination i Europa på grund av överflödet av gaybarer, klubbar och nätter.

Boka din semester redan idag!

Boka en semester till Mykonos idag om du vill ha en livlig, spännande och kul packade paus på en av de populäraste grekiska öarna. På stranden har tusentals Billiga resor till Mykonos som kommer att garantera att du kommer att ha gott om pengar kvar att njuta av både nätter och dagar i Mykonos.