Resor till Om El Sid

Semester Om El Sid

Läs mer om Om El Sid

Semesterresor till Om El Sid Hill i Röda havet Rivierans fantastiska halvön landskap kunde hitta dig dyka, snorkla eller vindsurfing i en av världens främsta beachfronts, käken-droppingly vackra semesterorten Sharm el Sheikh på Sinaihalvön. Det finns fler saker att uppleva på semester till OM El Sid än du kan skaka en pinne på bland annat ökensafari genom bergen, gamla byggnader och exotiska djur, plus mycket nattliv. Oavsett om du kommer på semester till OM El Sid för en romantisk paus undan eller föra din familj, det finns nog att hålla dig underhållen från morgon till kväll!

Sex timmars flygresa bort och en kort bilresa från flygplatsen kommer att se dig bekvämt inbäddad i ditt hotell, tittar ut på klar himmel, klarare vatten och naturligtvis stranden.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Om El Sid

Väder

Du kan glömma allt om regnet när på semester till OM El Sid. Även i mitt i vintern temperaturen ligga kring 22 grader Celsius, med sommaren spetsen når över 40 ° Celsius. Om du sugen på en cool Christmas lata vid poolen eller bli solbränd på Palm-strödda stranden, ta tag i din solskyddsfaktor på och boka en semester i Om El Sid!

jan 21ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 26ºC
maj 30ºC
juni 33ºC
juli 35ºC
aug 35ºC
sept 33ºC
okt 30ºC
nov 23ºC
dec 22ºC

Natur

Om El Sid Hill är i huvudsak en platå stiger graciöst över genomskinlig blå i den omgivande bukten, på den södra spetsen av över trettio miles av oavbruten strand. Du kan gå på promenader runt jakter och fiskebåtar i hamnen, varav en del minns en tid när fisket, inte turismen var den viktigaste källan till näring här. Ta en vandring med jeep eller kamel upp till berget Sinai för panoramautsikt bergssidan vyer och en resa till det gamla klostret St Catherine där, världens äldsta kyrka.

Sport & dykning

Sharm el Sheikh är fullspäckad med underhållning inom och utan, du har nöjesparker Mark Tema och en öken ishall för barnen, de stora naturreservaten Tiran Island och Ras Mohammed nationalpark och även ett museum tillägnat historien om dykning ! Apropå dykning, det är den främsta anledningen många kommer hit! På El Sid är en av världens finaste dykplatser, så säg hej till strålar, delfiner och sköldpaddor och utforska de stora reven till havs. Naturligtvis ingen resa till detta område skulle vara komplett utan att besöka stränder och rev av den hyllade Sharks Bay , som ligger bara en kort resa bort med bil.

Sevärdheter & kultur

Sharm el Sheikh har en mängd bra festivaler från koptiska Nytt År till kamel racing i april och maj, samt från juli fisketävling, där kan du även tävla. Det finns också massor av stånd i basaren villig att förse dig med en souvenir eller två, kom bara ihåg att pruta ner priset! Du kan prova några av läckerheterna i Egypten i Gamla stan där du hittar alla typer av kebab och caféer väntar på dig.

För ungdomar

Om El Sid semester erbjuda dig en lugn stund på den södra spetsen av Sharm el Sheikh, men din alldeles intill klubbar i Naama Bay och internationella rätter och engelska pubar i Sharm korrekt. Det finns ingen anledning att resa hit för att få en bra tid. Prova att casinot för några blackjack och craps, busshållplatsen och Pascha för vissa yrar till tonerna av internationella DJ: s, eller stranden, för en drink på den gyllene sanden vid solnedgången.

Boka din semester redan idag!

Om El Sid Hill betyda bryta av ditt liv i stället för dina drömmar, och den del av dina drömmar är här på på stranden! Dröj inte - det finns några fantastiska erbjuder online nu boka din semester idag och innan du vet att du kommer att bli på stranden!