Topp 5: De mest Instagramvänliga hotellen

I dag är det International Photography Day och då kan man ju inte låta bli att tänka på Instagram. Här på eBeach finns det inget vi älskar mer än ett Instagramvänligt hotell… Okej, kanske sol och sandstränder, men Instagramvänliga hotell tar helt klart upp mycket av vår tid! Som de millenials vi är vill vi dessutom också bo på ett hotell som tillåter att vi har råd att köpa en avokadotoast eller två. Vi har därför beslutat oss för att hitta fem hotell som glänser på sociala medier, men samtidigt är budgetvänliga.

 

Guitart Rosa Hotel – #MillennialPink

Lloret de Mar i Costa Brava i Spanien har länge varit en favorit bland den yngre publiken. Det pulserande nattlivet har stark dragningskraft och för dig som gärna vill slappna av lite i utkanten av stan är det ett perfekt val. Instagramvänliga hotell finns det gott om, men vårt val faller på en rosa skönhet mitt i centrala stan.

 

Thera Mare – #PoolWithAView

Grekland, och Santorini mer specifikt, är känt för att vara en bildskön plats. Det finns en stor Instagrampotential i det azurblå havet, de vita byggnaderna och inte minst den färgglada maten. Thera Mare är med på vår lista tack vare hotellets kombination av det unika poolområdet och den vackra omgivningen.

https://www.instagram.com/p/BmgFqmUl8JC/?taken-by=ebeach.se

 

Marina Byblos – #NoFilterNeeded

När du åker till Dubai är det inte svårt att hitta den rätta vinkeln eller filtret, men de lyxiga omgivningarna är inte alltid de billigaste. Vi har hittat ett fantastiskt hotell som är relativt prisvänligt och samtidigt bjuder på extravagans, lyx och en fantastisk utsikt från poolområdet.

 

Hotel Mar a Vista – #ViewOnABudget

Albufeira i Portugal blir ett alltmer populärt resmål bland skandinaviska semesterfirare. Här har vi hittat ett lite alternativt hotell som verkligen ger dig Instagrampotential för pengarna. Budgethotellet har en svårslagen utsikt och traditionell (vissa skulle kalla det vintage) portugisisk inredning.

Frukost på en balkong med utsikt mot havet

 

Maria Nova Lounge Hotel – #DoNotDisturb

Även om det mesta av badsemestern ofta spenderas utomhus har vi valt att inkludera det här fantastiska hotellet på Algarvekusten i Portugal. Vi svenskar är kända för vår möbeldesign och minimalistiska inredning så kika in de här rummen och gemensamma utrymmena! Och dessutom kan man inte klanka ner på utsikten. Vad mer behöver du för att göra vännerna och familjen därhemma avundsjuka?

Drinkar på en balkong och bild på ett rum med säng och fotöljer

 

Vilket Insta-hotell är din favorit? Berätta för oss här nedanför!

Skrivet den 17 augusti 2018 av

Katrine Jonsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.