The Beach Run: Vår nya familjevänliga app

Klara, färdiga, spring! Med eBeach officiella spel i arkadstil – The Beach Run, gäller det att springa så långt som möjligt utmed stranden. Guida karaktären Stranden när han springer längs sanddynerna. Hjälp honom att hoppa över hinder som krabbor, rullande badbollar och vattenoaser för att få högsta highscore. Det är ju inte solsemester utan stränder, och med detta spel lovar vi att du kommer i semesterstämning. Appen är helt gratis och kan spelas offline.

Stranden nästa!

Du som spelare är på stranden och målet är att springa i den gyllene sanden, med pixelerade palmer och vita moln som bakgrund. Det här retrospelet är helt perfekt att ladda ner och ta med på semestern. Det kräver ingen internetuppkoppling, så de små kan spela det när de vill och hjälpa Stranden att undvika de många hindren på vägen.

Två palmer och en krabba i retrostil

Varför gjorde vi spelet? 

Här på eBeach är vi måna om att våra utvecklare får utforska nya områden och arbeta med egna projekt. Vi gör också allt vi kan för att tillgodose de många familjerna som varje år reser med oss. Det här spelet är kort och gott den perfekta kombinationen av saker vi älskar och det vill vi såklart dela med våra kunder.

En tecknad figur springer på en strand i retrostil

Hur får jag spelet? 

The Beach Run är en app som, så fort du laddar ned den, kan spelas helt offline. Oavsett om du sitter på flyget eller inte har internet på hotellet, kan du hiva fram telefonen och resa tillbaka till en tid där pixelerade krabbor var revolutionerande. Spelet är helt gratis och tillgängligt för både iOS och Android-telefoner. Du hittar appen här:

iOS

Android

En lista med highscores

Hur spelar jag? 

I The Beach Run spelar du med en babyversion av vår maskot Stranden, huvudpersonen i vår reklamfilm som du hittar här nedanför. Spelet går ut på att du guidar Stranden över stranden och håller honom i gång så länge som möjligt medan du undviker de flera hinder som ligger i hans väg. Stranden börjar springa så fort du trycker start, allt du behöver göra är att trycka på skärmen för att få honom att hoppa.

 

Så, oavsett om du drömmer om gyllene sand i Hurghada eller är i full fart med att springa ner till havet på Rhodos, kan du njuta av en solsemester med den här splitternya retroappen. Låt Stranden ta med dig på ett äventyr – var du än är. Stranden nästa!

 

Skrivet den 9 september 2018 av

Katrine Jonsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.