Spendera solsemestern med världsstjärnor

I oräkneliga skvallerblaskor ser vi hur stjärnorna spenderar sin semester på lyxiga hotell som tycks vara omöjliga att få tillgång till. Fel! Faktiskt är det lättare än man tror att spendera semestern tillsammans med världsstjärnor, och nedan har vi samlat en lista på sju av våra hotell där du är garanterad en solresa med extra stjärnglans. Hälsa gärna Angelina Jolie från oss när ni ser henne i frukostbuffén, tack!

Förresten, trycker ni på hotellnamnet i underrubrikerna kommer ni till informationssidan på vår hemsida.

Belles Rives, Juan les Pins

Anrika Belle Rives ligger i Juan le Pins, i vackra Cap D’Antibes. Hotellet är en av Franska rivierans mest anrika hotell, och flera av världens största stjärnor har någon gång spenderat en natt i dess art deco-rum. Tidigare så var hotellet faktiskt F. Scott Fitzgeralds och Zelda Fitzgeralds hem. Även Edith Piaf, Miles Davis och Josephine Baker var här ofta. Numera besöks hotellet ofta av Nobelpristagaren Patrick Modiano och den berömde regissören Woody Allen.

The Ritz-Carlton Abama, Tenerriffa

Detta hotell på Teneriffas västra udde är en riktig fotbollsmagnet. Fotbollsproffsen älskar detta hotell och ständiga återvändare är Messi, Ronaldo och Dennis Bergkamp. Hotellet har en imponerande infinity-bassäng och hela nio restauranger för de som vill äta ostörda och inte åka till närliggande turistorter. Här finns även ett hälsocenter och spa med alla möjliga behandlingar man kan tänka sig – kommer man på en annan behandling så lovar hotellet att erbjuda den på ett sätt eller annat.

Villa Padierna, Benahavis

Villa Padierna ligger i ett gammalt palats som byggts i italiensk/toskansk stil, ett stenkast från Marbella. Spa- och hälsocentret här har byggts i romersk stil och är en upplevelse utan dess like. Michelle Obama, Eva Longoria, Antonio Banderas och Pierce Brosnan är bara några av de världsstjärnor som tagit in på detta hotell för att rena kroppen under några dagar.

Burj al Arab, Dubai

Burj al Arab är ett av världens mest berömda hotell, så det är föga förvånande att många världsstjärnor även väljer att checka in här. Hotellet marknadsförs som ”världens enda 7-stjärniga hotell”, och den vackra inredningen är utsmyckad med gulddetaljer och traditionella inslag från Dubai och hela denna region. Selena Gomez, Roger Federer och Tom Cruise har alla spenderat några nätter här (Tom Cruise under inspelningen av Mission Impossible då han även sprang upp och ned längst med närliggande Burj Khalifas fönster).

Hotel Excelsior Dubrovnik och Bellevue Dubrovnik, Dubrovnik

Dessa två systerhotell är förmodligen de hotell som har huserat flest världsstjärnor av alla på denna lista. Vackra Dubrovnik har blivit en riktig turistmagnet under senaste åren, och dessa två hotell är världsstjärnornas absoluta favoriter. Hotel Excelsior Dubrovnik har blivit utnämnd till ett av Medelhavets finaste hotell av Sunday Times, och den långa listan med gäster talar för sig själv: Ivanka Trump, Roger Moore, Martin Sheen
Angelina Jolie, Leonardo DiCaprio, Elizabeth Taylor, Princess Margaret, Queen Elizabeth, Bill och Hillary Clinton, o.s.v.

Vila Vita Parc, Algarve

Vila Vita Parc är ett traditionellt hotell i Algarve med en enorm pool och enastående utsikt över Atlanten. Hotellet har hela åtta restauranger med både lokal och internationell matlagning, och ett spa- och hälsocenter som folk från hela Portugal vallfärdar till. Hotellet är fotbollsspelaren Luis Figos favorit, och även sångerskan Anastacia har tagit in här flertal gånger.

Tivoli Marina Vilamoura Algarve Resort, Algarve

Vi avslutar denna lista på topp, med världens mest kända och eftersökta par: William och Kate. De engelska kungligheterna har tidigare tagit in på detta femstjärniga hotell och gjort nytta av både pool och spacenter. Här finns även restauranger i världsklass, fullspäckat underhållningsprogram och allt annat man kan tänka sig (eller inte ens visste fanns).

Så var vår lista med kändistäta hotell slut. Skulle ni mot all förmodan ta in på något av hotellen utan att få se en stjärna, är vi säkra på att ni kommer vara nöjda med vistelsen oavsett. I värsta fall kommer ni ha badat i fantastiska pooler, njutit av enastående vyer och smakat på mat i världsklass på restaurangerna.

Skrivet den 14 november 2019 av

Jesper Carlström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.