Semester i mars

Var är det varmt i mars?

Var är det varmt i mars?

Även om solen börjar smyga fram i mars är vi många som längtar efter riktig värme som tillåter sol och strandliv. Gran Canaria och Teneriffa passar bra för dig som längtar efter svensk sommarvärme. Föredrar du ännu varmare temperaturer är ökenpärlan Dubai valet för dig.

Dubai

Mars är den perfekta månaden att åka till Dubai om du vill njuta av sommarvärme, utan att det är brännande hett. Medeltemperaturen ligger omkring härliga 26°C och du kan svalka dig i vattnet som har en temperatur på 22°C. Dessutom har du 11 soltimmar om dagen.

Gran Canaria

Gran Canaria kallas ibland för ”den eviga vårens ö” och i mars börjar temperaturerna stiga. Dessutom är blomningen i full gång på ön. Medeltemperaturen ligger strax över 20°C med 10 soltimmar om dagen, perfekt om du föredrar svenska sommartemperaturer.

Teneriffa

I mars bjuder Teneriffa på temperaturer omkring 20°C och eftersom vintersäsongen beger sig mot sitt slut är priserna generellt sett lägre än under december och januari. Vattentemperaturerna ligger på 19°C, men många av våra hotell erbjuder uppvärmda pooler för både stora och små.

Andra semestertips…