Semester i juni

Var är det varmt i juni?

Var är det varmt i juni?

Sommartider hej hej…? Nja, svensk sommar är känd för att vara ombytlig och vill du vara säker på att fira midsommar i solen kan vi tipsa om garanterat solsäkra resmål som Mallorca, Kreta och Rhodos som alla bjuder på temperaturer runt 25°C.

Mallorca

Varför inte fira midsommar på Mallorca i år? Här har du garanterad sol med en medeltemperatur på 24°C och 13 soltimmar om dagen. Den 23 juni firas också Nit de Foc, ”Eldnatten”, och då kan du arrangeras allt från fyrverkerier, konserter och karnevalståg.

Kreta

Grekland största ö, Kreta, har en medeltemperatur på 25°C i juni och hela 13 soltimmar om dagen. Vattentemperaturen ligger på behagliga 22°C och nattetid håller sig temperaturerna över 20-gradersstrecket. Spendera dagarna på någon av öns vackra stränder och avsluta med en traditionell kretensisk måltid på en taverna.

Rhodos

Familjepärlan Rhodos bjuder på en medeltemperatur på 28°C i juni och badvänliga 23°C i vattnet. Med långgrunda sandstränder, klart vatten och 13 soltimmar om dagen är ön det perfekta resmålet för familjesemestern. Oavsett om du föredrar att bo på enklare lägenhetshotell eller med All Inclusive finns något för dig.

Andra semestertips…