Semester i april

Var är det varmt i april?

Var är det varmt i april?

Du behöver inte vänta till sommaren för att få sol och värme. Vi erbjuder nämligen resor till solsäkra resmål i april. Både Fuerteventura och Cypern bjuder på dryga 20°C och om du letar efter riktigt varmt väder bjuder Egypten på temperaturer närmare 30-gradersstrecket.

Fuerteventura

I april bjuder Fuerteventura på 11 soltimmar om dagen och temperaturerna ligger runt dryga 20°C. Ön är speciellt populär att besöka under påsklovet. Under våren blåser det mindre, så passa på att koppla av vid poolen eller stranden, istället för att surfa.

Cypern

Våren på Cypern är en populär tid att besöka ön. Naturen är som vackrast, då allting grönskar och blommar. Medeltemperaturen ligger omkring 21°C och du kan njuta av 9 soltimmar om dagen. Att resa i april passar bra för dig som vill passa på innan högsäsongen startar.

Egypten

Om du vill njuta av riktig värme i april är Egypten resmålet för dig. Här ligger nämligen medeltemperaturen redan på 30°C med en vattentemperatur på 23°C. Ibland kommer varma ökenvindar, så kallade Sirocco, in över landet vilket ger ännu högre temperaturer.

Andra semestertips…