Solsäkra sportlovet 2021 med eBeach.se

Man och två barn leker på stranden

Snö i all ära, men de flesta av oss föredrar faktiskt sand. Låt skidorna stå kvar i förrådet inför sportlovet och packa ner badkläderna och solhatten istället. Här hittar du några av våra mest populära hotell för ett garanterat soligt och varmt sportlov. Här erbjuds bland annat All Inclusive, roliga familjeaktiviteter och uppvärmda pooler.

Står ni i valet och kvalet över hur och var ni ska spendera ert sportlov? Kika gärna in vår blogg för alla fördelar med ett sportlov i värmen med sol och bad, gentemot en iskall skidsemester i kylan.

Hotell på Gran Canaria

Gyllene sanddyner, festliga karnevaler, strålande sol och Atlantens sköna bris. Gran Canaria är svårslagen som destination under sportlovet. Såväl nöje som solsken är garanterat här.

Självklart erbjuder vi massvis med fler hotell på Gran Canaria.

Hotell på Teneriffa

Teneriffa är en ö full av kontraster. Här finns vulkansvarta såväl som gyllengula stränder, adrenalinfyllda nöjesparker och lugna semesterorter... En sportlovsdestination med något för alla!

Klicka gärna er vidare för att se fler hotell på Teneriffa.

Hotell i Dubai

Dubai har allt man kan önska sig för en härlig sportlovsresa, och mer därtill. Här är det strålande sol i februari och man kan passa på att besöka kända sevärdheter, provsmaka maträtter från världens alla hörn eller njuta av exklusiva spabehandlingar. Dubai är ett säkert val för en garanterat nöjesfylld resa, och minnen för livet.

Hotellen ovan är bara ett fåtal av alla fantastiska hotell i Dubai.

Har du inte hittat det du letade efter?