Boka din nästa solsemester till Mallorca

Säkra din nästa semester till Mallorca
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Boka din solsemester i tre enkla steg

Här till vänster söker du enkelt efter din nästa semester till Mallorca. Först väljer du flyg, sedan hotell och till sist kan du göra extraval som incheckade väskor eller transfer.

I steg 1 väljer du ett flyg som passar dig.

I steg 2 kan du utforska vårt breda hotellutbud och välja både rumstyp och måltidsval.

I steg 3 är du nästan klar. Välj om du vill boka transfer och extraval, sedan fortsätter du till betalning.

En konstant favorit

Mallorca är en konstant favorit bland svenska semesterfirare. Här väntar semesterorter av alla dess slag. I Magaluf väntar vimlet och i dess systerort Palma Nova stortrivs familjerna. I lugnare orter som Sa Coma hittar ni små pärlor och i huvudstaden Palma kan ni blanda strandliv med storstadspuls.

Sandsträndernas ö

Vi gillar sandstränder och Mallorcas underbara kust kantas av dessa. Uppe i nordvästra hörnet av ön ligger Alcudia - en myllrande semesterort som är populär bland barnfamiljer. Längs med Puerto de Alcudia löper en flera kilometer lång sandstrand som mynnar ut i vackra Playa de Muro och slutar i C'an Picafort. Semestrar du med närhet till Palma kan du njuta av Playa de Palma och i Cala d'Or finns massor av charmiga badvikar.

Boka din resa till Mallorca med eBeach.se

Längst uppe till vänster på denna sida kan du söka efter resor till Mallorca. Om du har frågor eller behöver inspiration kan du självklart även kontakta vår kundservice.