Billiga sista minuten-resor

Sista minuten-resor

När vädret sviker hemma i Sverige är det inte mycket som slår packade resväskor och en sista minuten-resa* till varmare breddgrader! En resa med snar avgång kan passa de med en tunnare semesterkassa, eller de som hungrar efter att komma bort till sol och vita sandstränder så snart som möjligt. Här på eBeach.se erbjuder vi ett stort utbud av sol- och badsemestrar till en mängd olika resmål, så oavsett om du är lite sen med planeringen eller om du letar efter det bästa fyndet så kan du hitta en resa som passar just dig.

Eftersom det är snar avresa så kan det vara så att du behöver ringa in till vår kundtjänst och boka resan. I så fall når du oss enkelt på nummer 08 – 503 364 18 och en av våra duktiga säljare hjälper dig att boka resan direkt över telefon.

Prisvärda sista minuten-resor

*Våra sista minuten-resor avser resor med avgång inom kort. Priserna regleras av våra reseleverantörer och är inte alltid nedsatta i pris, om inte en rabatt anges.

Tre tips för en lyckad sista minuten-bokning

  • Var flexibel. Vissa sista minuten-erbjudanden kan ha flyg på obekväma tider såsom tidig morgon eller sent på kvällen. De flesta flygen avgår på dagen eller eftermiddagen, men om du inte är bekymrad så kan du göra riktiga fynd på resor som avgår på lite udda tider.
  • Låt dig bli inspirerad. Att inte ha någon specifik preferens gällande resmål är definitivt något värdefullt när man letar efter prisvärda sista minuten-erbjudanden. Erbjudandena kan variera från allt mellan Costa Brava och Mallorca till Malta eller Lanzarote, så håll ett öppet sinne när du letar deals så kommer priserna automatiskt att sjunka.
  • Håll dig nära hemmet. Sista minuten-resor till resmål på kort avstånd resulterar ofta i lägre priser. Detta beror helt enkelt på att det kostar mindre för flygbolagen att åka dit! Håll dock utkik - Du kan hitta riktigt bra erbjudanden till resmål längre bort såsom Florida eller Dubai.

Sista minuten-hotell i Grekland

Inte mycket slår en vecka i Grekland... Den här semesterklassikern bjuder på turkost hav och mängder av historiska monument. I Grekland har varje ö sin egen personlighet, och här på eBeach har vi mängder av erbjudanden till denna vackra övärld. Här nedan har vi samlat några populära sista minuten-hotell på ett par favoritöar.

Är du intresserad av de mest familjevänliga hotellen på Rhodos? Eller kanske ett vuxenhotell på Kreta? Kolla in våra hotell i Grekland för mer info.

Sista minuten-hotell på Mallorca

Mallorca är sedan länge ett toppresmål för semesterfirare runtom hela världen tack vare sina fantastiska stränder, goda mat och gästvänliga kultur. Välj mellan populära orter som Alcudia, Palma och Magaluf. Ta en titt här nedan på våra samlade favorithotell för lyckade sista minuten-resor.

Vill du veta mer om hotell på Mallorca? Här kan du hitta allt från glamorösa lyxhotell till hotell helt inriktade på barnfamiljer.

Res till värmen

Vi erbjuder flyg från flera av de största flygplatserna i Sverige. Här under kan du kika på avgångar snart från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Vi erbjuder många resor till bland annat Gran Canaria, Turkiet och Cypern för dig som vill resa snart.

Andra semestertips…