Bo precis vid stranden

Hotell precis vid stranden

Tänk dig att ligga vid poolen och vilja byta omgivning - men så måste man ta den lokala bussen i 20 minuter för att nå stranden... Den optimala solsemestern måste ändå vara till ett hotell som ligger mitt på en fin strand. Därför har vi på eBeach.se valt ut en rad hotell där ni hittar vackra stränder och härligt hav precis utanför dörren.

Strandhotell för familjen

När det kommer till lokala bussar så kanske inte dett är idealt när man reser med yngre barn. Att ha stranden 10 steg ifrån sitt hotell är bekvämt och fantastiskt för alla som hellre spenderar tid att skapa minnen än att åka kommunaltrafik på semestern...

Här nedan har vi handplockat riktiga familjefavoriter med havet som granne.

Strandhotell för par

Finns det något mer romantiskt än att gå på Al Fresco-restaurang i solnedgången vid en kritvit sandstrand? Nä såklart inte! När du bokar strandhotell paxar du inte bara din privata plats på stranden utan också ändlösa möjligheter för romantik under hela vistelsen. Ta en titt på våra samlade parhotell.

Billiga strandhotell

Vem har sagt att strandnära hotell måste kosta skjortan? Runt Medelhavet finns oändligt många, vackert belägna budgethotell för de som planerar att spendera mer av sin semester på stranden än på hotellet. Vi tycker att de som vill kunna lägga pengarna på roligheter också ska kunna få sin dos vitamin D!

Kolla här nedan för förslag på prisvärda hotell med stranden runt hörnet.

Lyxiga strandhotell

Eller varför inte para ihop gourmeträtter, specialcocktails och thalasso-span med fantastiska vyer? Lyxhotellen är ofta smakfullt designade och belägna vid de allra vackraste kustremsorna. Här finner du ofta privata stränder och eleganta strandbarer.

Har du inte hittat det du letade efter?