Jul och nyårsresor 2021/2022

Fira jul på stranden

Alla barn älskar julen, men låt dem inte glömma att jultomten reser världen runt med sina renar! Om du börjar bli trött på snön och mörkret när det lägger sig som ett tjockt täcke över landet varje vinter kanske det är dags att ladda batterierna under jul och nyår med familjen. Dessutom firas julen kring Medelhavet med, så passa på att se något nytt och upplev hur andra länder firar samtidigt som du njuter av sol och bad!

Vi erbjuder omtyckta hotell på soliga resmål som Kanarieöarna, Spanien och Malta med lediga platser över jul och nyår. Byt ut snöslask mot snövit sandstrand, pyntad gran mot pyntat palmträd och julbordet mot en härlig frukostbuffé.

Jul och nyår på Kanarieöarna

Kanarieöarna är populära bland både familjer och par under vinterhalvåret och det finns mycket att se och göra. Vare ö har sin egen personlighet och stil, så passa på att hitta din egen favorit! Välj mellan familjevänliga Gran Canaria, klassiska Teneriffa eller vackra Fuerteventura. I december ligger medeltemperaturen på runt 22 grader i luften och 17 grader i vattnet.

Har du svårt att välja vilken kanarieö du vill åka till? Gör vår quiz för att få reda på vilken ö som passar dig bäst.

Jul och nyår vid Medelhavet

Till Medelhavet reser du riktigt prisvärt under vinterhalvåret och det finns mycket att se och göra runt slutet av december. Här firas också jul! Även om det inte är väder för att ligga på stranden så är det perfekt för dig som vill byta ut snö och slask mot behaglig värme och tapasjulbord. Många av hotellen här har också inomhuspooler, span och annat underhållning för både unga och gamla.

Kika också in vår blogg där vi tipsar om roliga jultraditioner kring Medelhavet.

Jul och nyår med All Inclusive

Dags att boka "julbord" - All Inclusive! Maxa julen riktigt ordentligt med hotell på soliga resmål som erbjuder frukost- och middagsbufféer, kvällsunderhållning och mycket mer. Glöm glögg och prinskorv, här har du istället kokosnötsdrinkar och serranoskinka.

Jul och nyår i Dubai

Om du letar efter riktig värme under jul- eller nyårshelgen är Dubai stället för dig. Med sitt torra ökenklimat kan du njuta av härliga 25 grader och ännu varmare i vattnet. Kika på hotellen här nedan och glöm bort faktumet att du inte har känsel i tårna.

För mer inspiration kan du kika in vår blogg där vi tipsar om 5 saker att göra i Dubai och hur du tar de bästa Instagrambilderna på semestern.

Jul och nyår i Phuket

Varför inte byta julbordet mot thaibuffé och en drink på stranden? Phuket är ett mycket kärt resmål för resenärer av alla åldrar på grund av sitt varma klimat och klarturkosa hav. Här ligger medeltemperaturen på över 25 grader året runt, vilket garanterar en solig och tropisk jul.