Jul och nyårsresor 2019/2020

Fira jul utomlands

Traditioner i all ära, men varför inte boka en solresa och fira jul utomlands? Vi erbjuder omtyckta hotell på soliga resmål som Kanarieöarna, Spanien och Malta med lediga platser över jul och nyår. Byt ut svensk snö mot spansk värme, Kalle Anka mot strandutsikt och risgrynsgröten mot en härlig frukostbuffé.

Kanarieöarna

Kanarieöarna är populära bland både familjer och par under vinterhalvåret och det finns mycket att se och göra. I december ligger medeltemperaturen på runt 22 grader i luften och 17 grader i vattnet.

Har du svårt att välja vilken ö du vill åka till? Ta vårt roliga quiz för att få reda på vilken kanarieö som passar dig bäst.

Medelhavet

Till Medelhavet reser du riktigt prisvärt under vinterhalvåret och det finns mycket att se och göra runt jul och nyår. Även om det inte är väder för att ligga på stranden, är det perfekt för dig som vill byta ut snö och slask mot behaglig värme.

Kika också in vår blogg där vi tipsar om roliga jultraditioner kring Medelhavet.

Dubai

Om du letar efter riktig värme under jul- eller nyårshelgen är Dubai stället för dig. Med sitt torra ökenklimat kan du njuta av härliga 25 grader och ännu varmare i vattnet.

För mer inspiration kan du kika in vår blogg där vi tipsar om 5 saker att göra i Dubai och hur du tar de bästa Instagrambilderna på semestern.

Phuket

Varför inte byta julbordet mot thaibuffé och en drink på stranden? Phuket är ett mycket kärt resmål för resenärer av alla åldrar på grund av sitt varma klimat och klarturkosa hav. Här ligger medeltemperaturen på över 25 grader året runt, vilket garanterar en solig jul.