Jul och nyårsresor 2018

Fira jul utomlands
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Fira jul och nyår med en solsemester

Traditioner i all ära, men varför inte boka en solresa och prova på en jul utomlands? Vi har fortfarande omtyckta hotell på soliga destinationer som Kanarieöarna, Spanien och Malta med lediga platser över jul och nyår. Byt ut den svenska snön mot spansk värme, Kalle Anka mot strandutsikt och risgrynsgröten mot en härlig frukostbuffé.

Här under har vi valt ut några av våra mest omtyckta hotell med bra läge. Självklart har vi även många andra bra hotell på resmål med vintersol - de hittar ni genom att göra en sökning på vår hemsida.

Fira jul på Gran Canaria

Gran Canaria är populärt bland både familjer och par under vinterhalvåret och det finns mycket att se och göra. I december ligger medeltemperaturen på runt 22 grader i luften och 17 grader i vattnet. De flesta hotell har uppvärmda pooler, så att du kan njuta av sol och bad.

Våra bästa familjehotell på Kanarieöarna

Fira jul runt Medelhavet

Till Medelhavet reser du riktigt prisvärt under vinterhalvåret och det finns mycket att se och göra runt jul och nyår. Även om det inte är väder för att ligga på stranden, är det perfekt för dig som vill byta ut snö och slask mot behaglig värme. Både på Malta och i södra Spanien ligger medeltemperaturen på runt 17 grader i december.