Soliga resor i höst

Människor vid standkanten på Mallorca

Sommarvärmen håller i sig långt in på hösten på många håll runt Medelhavet, och eftersom sommarsäsongen är slut kan du dessutom fynda just ditt favorithotell till ett lägre pris. Med tanke på att temperaturerna ofta ligger mellan 15 - 20 grader har många hotell uppvärmda pooler och spafaciliteter. Letar du efter riktigt badväder kan vi tipsa om Kanarieöarna och Mauritius där man kan bada i havet oavsett säsong.

Är du ute efter att resa under skollovet? Kika också in våra höstlovsresor där vi har samlat de mest omtyckta hotellen för familjesemestern i höst.

Familjehotell

Reser du med barnen? Då passar det perfekt att boka ett familjehotell i höst, då priserna ofta sjunker och värmen stannar. Vare sig ni är ute efter ett fartfyllt äventyr med roliga utflykter och vattenparker eller en veckas avkoppling på hotellet och stranden så kommer ni garanterat att hita erat favorithotell för i höst.

Billiga hotell

Vi anser att en solsemester går hand i hand med att kunna spendera sina pengar på roliga saker som souvenirer och restaurangbesök. Det finns många anledningar att boka en resa i höst, och en av de främsta anledningarna är just att resorna är billigare då det är färre som åker. Välj mellan ditt favorithotell eller prova på självhushållning på ett lägenhetshotell? Här nedan är några samlade, prisvärda hotell för hösten.

Vill du se fler billiga hotell? Kika in våra billiga resor.

All Inclusive-hotell

När du bokar All Inclusive ingår både boende, mat och dryck, så du slipper oroa dig för din resebudget. Hösten är en perfekt period att boka All Inclusive då man undviker de allra mastigaste priserna under sommarsäsongen. Här nedan är några samlade All Inclusive hotell.

För mer All Inclusive-inspiration kan du kika in våra samlade All Inclusive-resor.

Var är det varmt när du vill åka?

Höst betyder inte nödvändigtvis mörker och kyla! Visste du till exempelvis att medeltemperaturen i havet runt Malta i oktober är härliga 24 grader? Är du nyfiken på vilka resmål som passar bra för solsemestern i höst kan vi tipsa om vår värmeguide där vi har samlat fakta och tips på resmål, oavsett när på året du vill resa.

Värmeguiden

Andra semestertips…