Njut av ett höstlov med sol och värme

Ett barn som dricker smoothie

Höstens bästa hotell

Äntligen höstlov! För familjer så är detta den perfekta tiden på året att gräva fram resväskorna, packa ner solkrämen och fly undan regnrusket till sydligare breddgrader för att spendera lite kvalitetstid. Det finns inget bättre än att skapa soliga minnen för livet när man är på semester.

Vi vet hur viktigt det är att hitta just den perfekta resan för dig och dina nära och kära, så vi har samlat alla de bästa solresorna här nedan till älskade destinationer som Kanarieöarna, Turkiet och Mauritius.

Familjehotell på Kanarieöarna

Kanarieöarna är ett klassiskt semestermål dit man kan åka året om. Huvudöarna Gran Canaria, Teneriffa, Fuerteventura och Lanzarote bjuder på vackert gyllene stränder, roliga vattenparker och spännande utflyktsmål. I oktober - november kan du njuta av soliga dagar med en medeltemperatur kring härliga 23 grader. Många av hotellen har dessutom uppvärmda pooler och spafaciliteter.

Kom bort till någon av de mest pittoreska och älskade öarna i världen. Ta en titt på våra utvalda hotell här nedan och välj din egen favorit.

Familjehotell runt Medelhavet

Kring Medelhavet hänger värmen kvar ända in i november och här kan du dessutom fynda populära hotell till billigare priser än under sommarsäsongen. Resmålen här är kända för sina kristallklara vatten, goda mat och fascinerande städer. Här hittar du några av våra mest populära hotell i Spanien, Malta och Mallorca.

Åk långt i höst

När kylan drar in över Europa på hösten kan det vara skönt att komma så långt bort som möjligt. Åker du öster ut har monsunperioden i Thailand precis tagit slut och den regniga sommarperioden på Mauritius har inte startat än. Floridas höstar är mycket milda, och för det mesta ligger graderna kring 20-snåret. Orlando är en av Amerikas mest spännande platser - här finner du både Disney World och Universal Studios.

Billiga familjehotell

Vare sig du vill boka långt i förväg eller letar efter ett sista minuten-kap så är det alltid möjligt att resa utan att bränna alla sparpengar. All Inclusive är ett perfekt sätt att spara pengar då all mat och dryck ingår i ett enda pris. För dig som vill laga dina egna måltider och på så sätt ha lite koll på ekonomin så kan att hotell med självhushållning vara ett bra alternativ. Vi erbjuder även räntefri delbetalning

Här nedan har vi samlat några budgetalternativ för dig som letar efter en semester som är snäll mot plånboken i höst.

Familjevänliga All Inclusive-hotell

När du bokar All Inclusive så behöver inte det betyda att all sparpengar försvinner - Tvärtom så kan en All Inclusive-semester spara in på extrakostnader. När den totala summan för resan är betald och klar så är det enda du behöver fokusera på att packa din väska. Skippa att ha en matbudget på resan och fundera på vad du ska prova på för mat på bufféen istället!

Här är några All Inclusive-hotell för höstlovet.

Var är det varmt när du vill åka?

Vill du läsa mer om vilka resmål som passar bra för solsemestern i oktober och november kan vi tipsa om vår värmeguide där vi har samlat fakta och tips på resmål, oavsett när på året du vill resa.

Värmeguiden

Reser du utanför höstlovet?

Om du letar efter en höstresa, men inte nödvändigtvis vill resa under skollovet kan du också kika in våra höstresor.

Höstresor

Andra semestertips…